Aktywne Wpisy
kamilek123 +147
Tak czytam sobie stare wpisy i widzę że jest tutaj odwieczny problem z nazewnictwem tego oto przedmiotu.. #pytanie #problemypierwszegoswiata #ciekawostki
Jak nazywasz to urządzenie?
- kręcinożyk 21.7% (31)
- ostrzydziurka 21.7% (31)
- ołówkoskrobek 7.7% (11)
- strzygaczka 30.1% (43)
- ostrowirnik 18.9% (27)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hej
#niebieskipasek here, będzie, a jakże, o #zwiazki
Mam problem trochę z sobą, trochę ze swoim #rozowypasek - obecnie moją żoną.
Moja różowa ma mały biust. Nigdy mi to specjalnie nie przeszkadzało. Do czasu aż zaszła w ciążę,
i jak to bywa urosły jej piersi. Mówiąc krótko, zakochałem się w nich. Nie dość, że wizualnie wyglądały rewelacyjnie,
to jeszcze złapać w rękę #kontenerynamleko tak że się wylewa z dłoni (cycek, nie mleko ( ͡º ͜ʖ͡º) ), no coś cudownego.
Po ciąży oczywiście rozmiar wrócił do pierwotnych rozmiarów, nie mówiąc o tym, że teraz dodatkowo piersi
straciły na swojej jędrności i po prostu są lekkie zwisy.
Mówiąc w prost moja różowa straciła w tym momencie dużo na swojej atrakcyjności.
Ciągle w głowie siedzi mi jej duży biust.
Sprawa też ma drugi aspekt: moja różowa jest nieśmiała, niepewna siebie i ma lekkie kompleksy.
Wszystko to zniknęło w okresie gdy miała większe piersi a teraz znowu wróciło.
Stąd #logikaniebieskichpaskow podpowiada mi, że obydwoje bylibyśmy zadowoleni z większego biustu.
Próbowałem o tym pogadać z różową, natomiast na tyle delikatnie, żeby nie pogłębiać u niej kompleksów.
Ona jest świadoma, jak jej piersi działały na nią i na mnie, ale nie wie co może z tym zrobić.
Nie chce w siebie ładować silikonu i jedyne co jej przychodzi do głowy to kolejne dziecko.
Dla mnie to jednak nie jest rozwiązanie, bo efekt nie trwa wiecznie, a ileż dzieci można narobić.
Nie wiem czy da się w tej sytuacji coś zaradzić. Takie bardziej #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@AnonimoweMirkoWyznania: lol
program cycki+ na drugie dziecko
@AnonimoweMirkoWyznania: najpierw niech poprawi sobie samoocene bez robienia cycków, bo po operacji jej #!$%@? jak cycki nie bedą takie jak sobie wyobraziła
Można też połączyć dwie metody, czyli jakiś delikatny implant + wszczepienie tłuszczu.
Wychodzi naturalnie, a jak Cię kobieta kocha to myślę że zrozumie, chociaż jeśli sama nie czuje tego samego to może być nieprzyjemnie.
Nie dość, że czuła się lepiej i atrakcyjniej, to i w sferze seksualnej była dużo bardziej rozluźniona i swobodna.
Rzeczy o które teraz muszę prosić wtedy robiła sama z siebie.
Podejrzewam, że da się do takiego stanu przejść bez zwiększania biustu, ale na pewno będzie to ciężka i mozolna praca, która może utknąć
poniżej poziomu, który wtedy się pojawił w bardzo krótkim okresie. Także pod tym względem jest to droga na skróty faktycznie,
natomiast jest to na pewno droga do celu, który innymi metodami
@AnonimoweMirkoWyznania: Coooo?( ಠಠ) Pokaż fotę na coś takiego. Zaburzenie proporcji przy dużej redukcji i bardzo objętościowym treningu to się zgodzę. Tu link dlaczego i jak różowe powinny ćwiczyć klatę: https://www.sfd.pl/art/Fitwoman_uroda_/Trening_klatki_piersiowej_u_kobiet__czy_warto_-a545.html
Po drugie obserwacje własne: nic mi nie wyrosło, po drugie lepiej wyglądają i nie migrują w okolice pasa ¯\(ツ)_/¯