Aktywne Wpisy
Sejmita +55
#pokazmorde
Zdrowie moi fanowie! :3
Zdrowie moi fanowie! :3
kiedys_bede_bogaty +238
mirki pierwszy raz w życiu kupiłem premium buty udało mi się na promocji dorwać proszę o ocenkę
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
Kurcze mircy co to z tym moim #zwiazki to ja nie. Moja #rozowypasek w ogóle nie chce mnie sluchać. Jestem człowiekiem o wielu zainteresowaniach ale nie mogę o niczym pogadać bo "skończ bo nuda". Kurde no. Od czasu wyprowadzki nie mam z kim pogadać. Moja różowa zaś ca)d popołudnia gada o #pracbaza. Od 16.30 do 23 zreferuje mi caaały dzień. Ja zaś po normalnym dniu w pracy nie mam co opowiadać. Ot zrobiłem co trzeba i tyle. O innych też za wiele nie powiem. A moja różowa to i o swojej pracy i o koleżankach i o wszystkim. No ale słucham. Nie zdarzyło mi się odburknąć "skończ". Kurcze i tak w tym necie zatracam czas bo na wypoku mam z kim pogadać. Ale z drugiej strony kończyć kilkuletni związek przez takie coś? Przed zamieszkaniem mieliśmy o czym gadać. Szczególnie w szkole i na studiach bo chodziliś.y tam razem i po prostu działo się. A teraz? Masakra.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez autora
@Hlautameki większość różowych tak nie ma, po prostu trafiłeś na dzbaniarę zajętą wyłącznie sobą
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Komentarz usunięty przez autora