Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Liczba zakładów: 60
Liczba wygranych: 2
Liczba przegranych: 58
Stawka: Zawsze 2 zł
Liczba wydarzeń na kuponie: Od 4 do 12, najczęściej 6
Zakres kursów: Od @ 1.05 do @ 1.80
Przykłady: Bardzo często stawiam wyniki 1X lub 2X,czasem daje over 1,5 i rzadko BTTS
I nigdy, przenigdy nie obstawiam na pałę. Nawet jeśli kurs wynosi 1.1 to sprawdzam statystyki, aktualny potencjał obu drużyn i wybieram najbardziej prawdopodobną opcje.
Co robię źle? Może powinienem obstawiać tylko single lub maksymalnie dwa wydarzenia na kuponie? Na początku była złość, niedowierzanie. Teraz to już zwykła bezsilność...
#bukmacherka
1. skup się na konkretnej lidze/ligach
2. nie idź schematami typu że grasz tylko 1.5 lub tylko 1x, szukaj w meczu prawdopodobnego zdarzenia nie ważne co to by miało być
3. pierwsze rób to co jest w punkcie 2 a dopiero póżniej patrz na kursy, nigdy odwrotnie
stawka to każdego indywidualna sprawa, ale z doświadczenia powiem Ci, że grając za 2 zł 5 meczy po kursach
1. Pamiętaj że bukmacherka ma związek z matematyką. Im więcej meczy tym mniejsze prawdopodobieństwo że będzie zielono.
2. Zwróć uwagę o co grają drużyny, jaka jest część sezonu, na co mają szansę (utrzymanie, awans, mistrzostwo).
3. Zobacz czy najbardziej wartościowi zawodnicy nie wypadli ze składu przed meczem.
4. Aktualne statystyki są ok ale patrz też na mecze bezpośrednie, czasem da się wyłapać fajny kurs tam gdzie inni nawet nie pomyślą
Komentarz usunięty przez autora
Co do singli/dubli pamiętaj o podatku od stawki.
Kurs
2 dni konto 2 posty z magicznym "licz na siebie".
To było takie.... głębokie że aż nie mogę wyjść z zachwytu :)
@oko_ci_skoko nie czytaj tego co napisałem! Licz na siebie!
Tutaj mówimy o małych kwotach bo Mirek gra za 2 złote, żadnych typów też mu nie podaje.
Chłopak analizuje to dostał kilka podpowiedzi A jeśli zajrzał byś na mój profil to zobaczył byś że gram głównie live w tej chwili i kto złapał raczej nie żałuje.
Nikt nie jest nieomylny ale przypier$#@%Nie się bez powodu jest trochę słabe
A z ostatnim zdaniem zgadzam się w 100%.