Wpis z mikrobloga

@chomik3: Niestety (,) Od początku ten redesign się zapowiadał fatalnie. W dodatku jakies pożyczki społecznościowe, nie wiem czy oni się jakoś nie rozdrabniają za bardzo a przecież dotąd to był rejestrator dość bezkonkurencyjny pod względem dostępności tej ich giełdy, narzędzi domeniarskich itp.

Tak czy inaczej zawsze będę kisnąć z nazwy firmy Michau Enterprises Limited :D
  • Odpowiedz
@chomik3: dla mnie redesign na plus. W starym po miesiącu nieodwiedzania miałem problem ze znalezieniem m.in. cennika :\

Aczkolwiek pożyczki pod zastaw domeny trochę mnie w fotel wgniotły.

@Saeglopur: Michau Enterprises rządzi (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@Dibhala: No rządzi, ale w starej wersji były opcje w ajaxie, a teraz konieczność skakania po podstronach by np DNSy zmienić. Tak samo w giełdzie brakuje informacji na liście z np majestica.
  • Odpowiedz
@chomik3: @Dibhala: Aż faktury od nich zaczęły lądować w SPAMie :F Zmienili kompletnie wszystko widzę, nawet wygląd faktur, mailing itp. Normalnie nie krytykuje z góry redesignów/rebrandingów ale u nich wszystko naprawdę było super a teraz to wygląda jakby to by to ktoś przypadkowy przeprowadzał :/
  • Odpowiedz
@chomik3: @Saeglopur: zbyt wiele redesignów mam za sobą żeby się spinać.
Przez miesiąc zapoznałem się z nowościami i jak wcześniej wspomniałem odbieram to już tylko pozytywnie. Oczywiście 100% użytkowników może coś wskórać ....
  • Odpowiedz