Wpis z mikrobloga

Polecam poczytać komentarze tutaj - jest nawet dyskusja o kredycie. Również warto poczytać inne komentarze. Oczywiście to nie jest żadne zaskoczenie. Za długo w życiu obserwuje przeróżne historie programów krypto/mlm - podobnych programów były setki. Mimo wszystko ciekawe jak ta sytuacja się rozwinie - BitBay w ciągu kilku dni ma wydać oświadczenie w sprawie listowania FTO.

Informacje od UOKiK pojawiły się 22.03.2019 oraz 18.12.2017

#futurenet #futurocoin #kryptowaluty #bitbay
  • 4
@devones: Wiadomo co będzie. BB dostał hajs za włączenie Futuro do handlu u siebie. To oczywiste, po co innego by to wprowadzali? Masa hejtu tylko na nich była. BB nie wycofa Futuro, bo powiedzą że z technicznego punktu widzenia to normalny token, kryptowaluta i to wszystko. Nie odniosą się do działania samej firmy ani tego do czego niby ma to służyć. BB jest z tej perspektywy czysty i tego się będzie
cyberpunkbtc - @devones: Wiadomo co będzie. BB dostał hajs za włączenie Futuro do han...

źródło: comment_gZl1XeOYeYXFJUBWZe9ryZNMd3QV0WLD.jpg

Pobierz
@devones: @cyberpunkbtc: Kurła mam ziomeczka w pracy co naganiał naiwniaków. Oj jak srogo kisnąłem z tego - typ nagle zaczął nosić koszule, sweterki - no biznesmen, a domu rozlatująca się meblościanka i wersalka po babci. No i tak kręcił te biznesy, kciuki w górę na zdjęciach ( ͡° ͜ʖ ͡°) itp. Jak mówiłem - nie słuchajcie głupot, to część pukała się w czoło. Ziomek nawet wynajmował