Aktywne Wpisy
jmuhha +73
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
SzubiDubiDu +193
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Etstar Guo: Hi Dear Friend.
Thank you for your purchasing from us.
In order customers get the items perfect, all items before shipping need to be tested. we tested this item and found some deficiencies issue, not perfect.
To make sure you'll receive perfect product, we returned them to factory for new stock. We are doing our best to find new supply of the item, but we are not sure when it will be in stock. we also did not expect it is with the deficiencies issue. Now let us solve it together .
Please help us choose the cancel reason : "Other Reason" for cancel the order,
Next time we will offer you the good discount .
Please Choose an option, really appreciated for your earlier reply so we can process this order for you soon.
Please accept our sincerely apologize for this inconvenience.
If you have any questions,please contact us.Service people are here with you all the time .
Have a good day!
Best Regards
Cos nie wiem czy ufac temu co pisze wiec pytam was: co zrobic w takiej sytuacji?
#aliexpress #xiaomi
Ciekaw jestem jak niby testowali hulajnogę, skoro powinna być nowa, zapakowana i zafoliowana. Jak by wysłali otwarta to mi jest to w pełni nowy produkt, a jak testować bez otwierania?
@TenAnonToKlopoty:
zloz propozycje anulowania zamowienia i wybierz "out of stock" czy cos w tym stylu :]
@TenAnonToKlopoty:
tak, dostaniesz z powrotem kase... jak placiles w $, to ew. stracisz na przewalutowaniu. Stracisz tez uzyte do zamowienia kupony...
placilem z revoluta
@TenAnonToKlopoty:
nie ma opcji sporu - po prostu anulujesz zamowienie.
@TenAnonToKlopoty:
to dobrze ;)
@TenAnonToKlopoty:
bo chinczyk moze sie nazwac jak tylko chce xD
1) Robisz cancel order i dostajesz kasę za parę dni i kupon masz w plecy
2) Grzecznie odpisz, że zależy Ci na hulajnodze i możesz trochę poczekać na nową dostawę. Ale grzecznie, a nie w stylu "nie obchodzi mnie to, zapłacone to wysyłaj :)", bo wtedy, jak pisali koledzy wyżej, mogą Cię czekać