Aktywne Wpisy
koronawirus +694
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +35
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
1. Ide sobie ulica i nagle slysze jak babka 40+ wyklina po polsku, mowie jej by sie przymknela bo wstyd robi a ta do mnie z piesciami, jakis turek/marokan (jej maz chyba) probowal ja odciagnac wiec zaczela okladac jego. Z tego co wykrzukiwala mozna bylo wywnioskowac ze poklocila sie z jakimis innymi polakami i jak przyszla sie z nimi awanturowac (stala pod ich balkonem) to na nia doslownie naszczali...
2. Musialem ratowac holendra ktory zaczepil przy bankomacie pijanego polaka i ten pomyslal ze chca go okrasc. Byl tak pijany ze nawet po polsku ciezko mu bylo cos wytlumaczyc.
Czy sa jacys normalni Polacy w Limburgii polnocnej czy tylko takie ludzkie gowno?
#venlo #holandia #polacyzagranica
Opowiedz nam o swoim środowisku
E: o ludziach z pracy nie wspomnę, bo na 10 osób nikt nie widział wypadku. Nawet ci którzy przenosili mnie nieprzytomnego na drugi koniec hali
(dobrze, że ja całkiem gdzie indziej...)
@JohnReese: pewnie są, tylko pewnie ich nie odróżnisz mijając na ulicy, ani po wyglądzie, ani po zachowaniu-może czasem jak idą z kobietą czy dziećmi i rozmawiają po polsku. Za to patologię rozpoznasz z daleka.