Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Czarzy: no na promocji dało się wyrwać za 1650 i faktycznie wolałbym kupić nowy na takiej promocji, ale z drugiej strony jak mam komuś robić prezent za połowę ceny regularnej to wolę żeby stało ;)

Poza tym wiem co sprzedaje, ale to kwestia uczciwosci i zaufania czego brakuje w naszym narodzie brakuje
@klocu26: ale chcesz się go pozbyć z jakiegoś powodu, i tracisz nerwy dla 200 złotych, nigdy nie rozumiałem tego fenomenu ;) Oczywiście rozumiem podejście i #!$%@?ć Januszy ale prawda jest taka że ja bym takiego sprzętu używanego nigdy nie kupił chyba że właśnie za połowę ceny, gry nie są czymś super atrakcyjnym bo nie wiesz w co chce potencjalny kupujący grać i te gry mogą go w ogóle nie interesować

nie
  • 1
@Czarzy: gry akurat mam w cyfrze. Ale tak po części masz rację, gdybym mi zależało żeby sprzedać za wszelką cenę to pewnie za te 1100 bez dostępu do konta bym sprzedał, ale że mi się nie pali a konsola nie płacze i równie dobrze może stać to niech stoi. Sprzeda to się sprzeda, nie to będę ogrywać na niej jakieś gierki w single które będę potem sprzedawać i tyle ;) Z
@klocu26: jest przedstawicielem największego raka olx. Używane sprzęty za +90% ceny nówki. Chciałem złożyć komputer na używanych częściach, ale jak zobaczyłem, że karty graficzne czy ramy są droższe, niż ceny nówek, bo ktoś kupił w trakcie boomu koparkowego to stwierdziłem, że #!$%@? (°°
  • 0
@Ogau: wystawić mogę sobie za 200% ceny nówki. I jak dobrze liczę to regurlana cena to jest > 1900 więc mi wychodzi z prostej matmy 70% a nie wiecej niż 90. Nie stoję z pistoletem przy głowie kupującego i każe mu kupić. Może Ogau jest Januszem który chciałby dostać coś za free no ma horom curkem xD Dawać #!$%@? kto co za ile wystawia. Jak szukam sobie czegoś za Olx to
@klocu26: cena po wpisaniu w google to 1800. W tej chwili jest promo na xkomie za 1699. Tydzień temu w mediamarkt za 1649 z 2 padem i BFV. Jak ktoś poluje na używki na olx to i zna ceny nowych na promce. Janusze kupują na black friday, pograją, a potem po tej samej cenie chcą wciskać używki :D
@Ogau: Ja tam kupiłem za 2200 ale tutaj nie o to chodzi chyba, jak ktoś zeche kupić za 1300 to kupi, jeśli nie to się nie sprzeda i tyle. Strasznie o to ból dupisz :D No i nie jest to nadal >90% Nie mam parcia na sprzedaż pójdzie to pójdzie, nie to będę dalej gamepassował i luz. Wolę dać większą cenę i ewentualnie ją targować jak komuś będzie zależało, niż wystawić
@klocu26: ja nie mam bólu dupy. Ile ty masz lat, żeby głównym argumentem był ból dupy?

Kogo obchodzi, że kupiłeś za 2200, jak można gołą nówkę kupić za 1400 bez wysiłku? Rozumiem o co ci chodzi, ale i tak mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 0
@Ogau: 30. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Dokładnie napisałem właśnie, ze to za ile kupiłem nie ma nic do rzeczy. Pewnie można szukać i znalezc nawet taniej ale nadal co to ma do rzeczy. Masz straszny problem z tym że cenę sprzedaży ustala sprzedawca i to od niego zależy czy i za ile sprzeda a nie od jakiegoś Janusza w internecie który krzyczy że drogo ( ͡º ͜ʖ
@klocu26: mnie tylko śmieszy ten rak na olx. Każdy tam chce sprzedać drożej niż kupił i wyśmiewa się z Sebków, którzy chcą dać realną cenę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 0
@Ogau: Ja tam nie sprzedaje drożej niż kupiłem i cena 1300 za X1X jest OK wg mnie z takim zestawem i stanie. Jak dla mnie rak Olx to właśnie te sebki, które łaskawie odbiorą za 30% wystawionej ceny, aż zacytuję ostatniego chociaż on przynajmniej nie wyjechał z chora córka i klatkami dla gekonow #pdk : Moge zaoferować cos z rzeczy w razie zainteresowania wysle aukcję
-nowy sportowy zegarek ekoi
-sportowy zegarek