Aktywne Wpisy
timek1119 +157
Widząc w gorących post @JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy ze swoimi #przetwory to i ja #chwalesie swoimi
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Ukraina
Podróże
Gospodarka
Informacje
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Igrzyska
Ciekawostki
Zastanawiam się ad kupnem waszej płyty, mogę liczyć na jakiś rabat dla użytkownika Wypoku z 10 letnim stażem. Kolejne pytanie jest takie dlaczego Wasza płyta z 4 palnikami wychodzi najtaniej około 2000-2500 zł a płyty innych producentów (Beko, Simens, Bosh, Amika) nawet nie przekraczają 1000 zł jaka jest różnica w tych płytach w stosunku do Waszej ? Zapraszam również wszystkie mirabelki i mirków którzy posiadają takie płyty czy to solgazu czy innych producentów do wyrażenia opinii na ich temat, jesteście zadowoleni z takiego rozwiązania ?
#solgaz #kuchnia #dom #agd
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HaSSaN: według mnie nie masz się czego obawiać. Rachunki może będą minimalnie wyższe ale ja bym gaz wywalił. Jeżeli do tego na przykład masz gaz tylko do kuchenki to jak wywalisz gaz to odpadnie ci opłata abonamentowa która spokojnie pokryje wyższe koszty indukcji i jeszcze
@ksiak: Przeczytałem właśnie artykuł na ten temat i faktycznie masz rację opłaty stałe to nawet 50% ceny ;O Chyba muszę faktycznie zastanowić się nad indukcją,
@HaSSaN: nie bardzo mogę Ci pomóc w tym aspekcie. Jedynie podpowiem abyś najpierw sprawdził czy masz 380V (siłę). Jeżeli nie to dopytaj się ile kosztuje założenie - ja bym kombinował by to zrobić. Bez tego indukcję chyba też się da ale tutaj musisz doczytać.
Reszta to już indywidualne preferencje.
@Shokata: dlatego po prostu może wybrać amice
@HaSSaN: indukcja wychodzi całkiem spoko cenowo, a ile szybciej da się ugotować wodę...