Wpis z mikrobloga

Największa bekę mam z tych co po tym całym acta2 teraz się odgrażajo "zobaczymy się przy urnach" XD Czaicie? Od 25 lat to samo p---------e to samo odgrażanie a jak przychodzi co do czego to nie potrafią zagłosować na kogoś nowego tylko non stop te same zapijaczone mordy i obietnice niespełnione.
#beka #acta2
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hedage: bo aż mnie poniosło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Żeby jeszcze miał naście lat to może bym się nabrał na to p---------e, ale wciąż ta sama gadka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najlepsze, że ci co to tak się odgrażają, potem przy urnach głosują albo an PO albo na PIS (lub nie głosują wcale) a na wykopie p---------e wolnościowe i awatar z Nową
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: no ja o tym wiem.
Gdyby Solidarność robiła śmieszne memy we internetach czy petycje online to nadal byśmy tkwili w komunizmie XD
Żeby zrobić cos to trzeba wyjść z domu i stać pod pałacem prezydenckim i drzeć mordę. Żeby zagłuszyć internet wystarczy zrobić Power Off na telefonie czy kompie.
  • Odpowiedz
@Niestabilny: Zobacz też ilu wykopków śmieje się z januszy polujących na karpie w Lidlu tworząc tym samym multikonta aby wyrwać darmowe kupony w wishu albo innym gównie. Różnica jest taka że janusz przynajmniej ruszy dupę z domu xD
  • Odpowiedz
@krne: patrząc na średnia wieku na wykopie to spora część jest beneficjentem tego 500+. Już widzę jak mówią: mame nie bier tego 500 plus bo Korwin mówił że to zło ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Niestabilny: mylisz się, po ostatnich wyborach PiS był super i mieli zbawić Polskę, bo PO to przecież złodzieje byli. Jaka by nie była władza w tym kraju, to po dwóch latach i tak jest najgorsza.
  • Odpowiedz
@Niestabilny nie wiem czy pamiętasz, ale przy okazji pierwszego ACTA nastroje społeczne zmieniły się z "j---ć PiS" na "j---ć Platformę". Do tego PiS dostał prezent w postaci kryzysu imigracyjnego i voila.
  • Odpowiedz
Największa bekę mam z tych co po tym całym acta2 teraz się odgrażajo "zobaczymy się przy urnach" XD Czaicie? Od 25 lat to samo p---------e to samo odgrażanie a jak przychodzi co do czego to nie potrafią zagłosować na kogoś nowego

@Niestabilny: ale wiesz ze to jest kwestia tego ze 90% z tych piszących to dzieci bez praw wyborczych albo ludzie którzy i tak nie pójdą na wybory "bo coś".
  • Odpowiedz