Aktywne Wpisy
jutronaobiadznowuryz +154
Nagotowałam dzisiaj ziemniaków dla owiec, a potem z bebe the jagniątkiem pojechałam do weterynarza.
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
wfyokyga +53
Weźcie się zapiszcie na wolontariat i ruszcie w Polskę, bo dziesiątki tysięcy psów ma gorzej niż Nero, który miał #!$%@? warunki.
Ta dyskusja o Kononie to też jest kabaret, pierodlnięty człowiek dostarczający rozrywki, a tutaj jakieś wywody czy on udaje, czy na serio, czy jest dobry, czy jest zły.... Jest w pierwszej linii chory na głowę, dlatego rozkminiane każdego gestu, filmiku czy słów nie ma sensu.
#kononowicz
Tracisz czas, probujac im to wytlumaczyc. W 99proc te wpisy sa od bydla z patostrimow Magla i innych imbecyli, ktorzy nie rozumieja Szkolnej i mysla, ze sa zajebisci wyrzucajac po raz setny wpis, ze Konon jest gruby, a Nero chudy.
Gadka o tym, że psy w całej Polsce tak mają, to pierwszy sygnał, że nie ma sensu z betonem dyskutować. Drugim jest to #!$%@? o wolontariacie czy ratowaniu