Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.4% (117)
- Nie 81.4% (1137)
- Sprawdzam 10.2% (143)
RudyPele +225
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
Mam karte na jedzenie, a nie mam go z kim zjesc...z checia wybiore sie z jedna z was na kolacje zeby pogadac i poznac kogos. W najgorszym wypadku stawiam kolacje do 200zl i wiecej sie nie spotkamy:)
Jak zdobyc kolacje?
1) Trzeba wypelnic anonimowa ankiete:
https://www.surveyheart.com/form/5c9422ddeaf50d788fd13fc9
2) czas nadsylania do 28 marca do 23:59
3) o mnie? 25 lat, 190,80kg , jestem aktywny sportowo, lubie wyzwania, pracuje.
Kolacja ma byc w ciemno, ale w ankiecie musialem upewnic sie ze nie lezysz plackim calymi dniami =P Jestem tutaj od dluzszego czasu, zielony jest dla zmylki ;)
#krakow #randkujzwykopem, #mirekszukamirabelki #zwiazki #przegryw #wygryw #poznajmysie #wychodzimyzprzegrywu
Wyczuwam tutaj desperacje...
@Cz3kol4da: a desperację? ;>
Ale po prostu dość mocno negatywnie mi się kojarzą, nie mam pozytywnego obrazu ich, takie czysto subiektywne odczucie. Albo jakieś bordery, albo jakieś #!$%@? memiary, albo w ogóle jak widzę gdzieś wpis jakiejś/aktywność to budzi to we mnie
Ps miało być odpychajace, słownik mi zmienił na oddychające XD.