Wpis z mikrobloga

Hej Mirabelki,
Mam karte na jedzenie, a nie mam go z kim zjesc...z checia wybiore sie z jedna z was na kolacje zeby pogadac i poznac kogos. W najgorszym wypadku stawiam kolacje do 200zl i wiecej sie nie spotkamy:)

Jak zdobyc kolacje?
1) Trzeba wypelnic anonimowa ankiete:
https://www.surveyheart.com/form/5c9422ddeaf50d788fd13fc9
2) czas nadsylania do 28 marca do 23:59
3) o mnie? 25 lat, 190,80kg , jestem aktywny sportowo, lubie wyzwania, pracuje.

Kolacja ma byc w ciemno, ale w ankiecie musialem upewnic sie ze nie lezysz plackim calymi dniami =P Jestem tutaj od dluzszego czasu, zielony jest dla zmylki ;)

#krakow #randkujzwykopem, #mirekszukamirabelki #zwiazki #przegryw #wygryw #poznajmysie #wychodzimyzprzegrywu
  • 14
@Eugeniusz_Zua: jestem porządnym diverem, za kogo Ty mnie masz, mam jeszcze rozum i godność człowieka, nigdy i w żadnym wypadku, choćby mi za to płacili ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ale po prostu dość mocno negatywnie mi się kojarzą, nie mam pozytywnego obrazu ich, takie czysto subiektywne odczucie. Albo jakieś bordery, albo jakieś #!$%@? memiary, albo w ogóle jak widzę gdzieś wpis jakiejś/aktywność to budzi to we mnie
@TestoDepot: Plus klamliwe, czesto narracje dobieraja tylko pod to by dostac w danym watku duzo plusikow, by dwa dni pozniej pisac cos totalnie odmiennego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mnie najbardziej bawi jak jakieś różowe piszace tutaj, ze w przeszlosci sie ciely, jakies depresje nadwaga itp wyzywaja pozniej przegrywow od ludzkich smieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TestoDepot: Nie pomne już loginu, ale jedna wyzywajaca przegrywow niezle mnie rozbawila. Przejrzalem jej aktywnosc i tak w jednym watku pisala, ze co prawda sama ma nieleczone choroby psychiczne, ale chlopak pomaga jej sie ze wszystkim uporac, a nawet po wejsciu w zwiazek ataki paniki i depresji jej odeszly. W nastepnym watku pisala smuty jak to finansowo jest wykonczona, bo musiala zrobic wieksza zakupy za 300zl. Taki ktos smie kogos innego