Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem sobie niebieskim, 23 lata, dotychczas bez dziewczyny, chociaż nie jestem jakimś kompletnym aspołeczniakiem - rzadko wychodzę, ale jednak jeśli już się spotkam z towarzystwem, to umiem pogadać, pożartować (zwłaszcza to, bo poczucie humoru mam skuteczne). Może nie jakoś wooow, ale zawsze. No i stwierdziłem, że kurde, słabo tak samemu, więc może założę tego słynnego Tindera i zobaczymy, co tam się stanie.

Założyłem, zrobiłem zdjęcie, dodałem opis (który nawet skonsultowałem z dwiema koleżankami i obie powiedziały, że bardzo dobry; może kłamały xD), zacząłem selekcję. Wyczerpałem limit przesunięć chyba z 5 razy, więc można śmiało rzec, że trochę dziewczyn w prawo przesunąłem. I wiecie, ile mam par po tygodniu?

1. Jedną parę. Ale żeby było śmieszniej, napisałem do niej i okazało się, że to jakieś MLM czy inne #!$%@?. Fajnie, nie? Wiadomo, że to tylko głupi tinder i nie ma co traktować tego gówna poważnie, ale jednak kiedy po tygodniu swipe'owania nie spodobałeś się ŻADNEJ dziewczynie, no to jest to nieco przykre. Żeby nie było, nie chcę się nad sobą użalać, pisać litanii przegrywa i mówić, jakie to loszki są wybredne. Wiem jak jest, wiem, jaki ja jestem i czego mogę oczekiwać. Po prostu chciałem się anonimowo wyżalić, że trochę mi przykro, bo chciałbym kiedyś stworzyć szczęśliwą rodzinę, a tu ani wirtualnie, ani po staremu nie idzie.

#zwiazki #tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 12
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@julcz: to prswda. Ale jakby to zrobiła tak loszka 4/10 to z takimi słabymi zdjęciami miałaby +99 polubien po 30 minutach. Taki jest rynek tindera. Spermiarze go zepsuli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz