Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kocham moją dziewczynę, jesteśmy ze sobą 4 lata, mieszkamy razem, emocjonalnie się wspieramy, ale jest jedno ale. Poza sprawami dogadywania się, opowiadania o tym co w pracy, co u znajomych, jakie mamy problemy - nie mamy praktycznie w ogóle porozumienia intelektualnego. Partnerka głęboko siedzi w swoim hobby. I to w zasadzie zajmuje jej większość czasu wolnego - od lat. Ma to swój duży minus -
przez tą koncentrację na
Kocham moją dziewczynę, jesteśmy ze sobą 4 lata, mieszkamy razem, emocjonalnie się wspieramy, ale jest jedno ale. Poza sprawami dogadywania się, opowiadania o tym co w pracy, co u znajomych, jakie mamy problemy - nie mamy praktycznie w ogóle porozumienia intelektualnego. Partnerka głęboko siedzi w swoim hobby. I to w zasadzie zajmuje jej większość czasu wolnego - od lat. Ma to swój duży minus -
przez tą koncentrację na
pierwszynawenus +422
Sztuczna inteligencja stworzyła dla mnie portret losowego króla Polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W aromacie wędzonka, ale nie jakaś chamska - fajne ognisko, kiełba. Czuć też, że % ma więcej niż mniej.
W smaku także wędzonka, także nienachalna.
Do tego czekolada. Nawet sporo.
Wanilia.
Taniny?
No czuć beczułkę.
Lekka śliwka.
Sporo ciała.
Trochę grzeje w rurę.
Zaryzykowałbym stwierdzenie, iż leżak by tu zdecydowanie nie zaszkodził, przynajmniej na trochę.
Bardzo fajne piwo, aczkolwiek trochę się zawiodłem. Widawa przyzwyczaiła mnie do lepiej zrobionych porterów.
#craftbeer #piwo #pijzwykopem