Aktywne Wpisy
3x32 +37
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
wieszjo +19
#!$%@? Leverkusen, kupon mi nie wejdzie... OCZYWIŚCIE MUSZĄ PRZEGRAĆ PIERWSZY RAZ OD 60 MECZY AKURAT JAK JA POSTAWIŁEM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
#wyzwaniebebetter
Dzień 75/90 - trening zaliczony.
Każdego dnia na nowo ogarniam jak mało dni zostało i coraz bardziej obawiam się finału...
To na dole to program treningowy, a to krótsze u góry to Hula - Hop.
Dzień jak zwykle pokręcony. Miałam dziś trochę refleksji, jednak nie za wiele wymyśliłam. Chyba poświęce dzisiejszy wieczór by trochę to uporządkować.
I tak wogle to jakiś czas temu pisałam, że jak skończę to wyzwanie to zacznę się przygotowywać do matury, zrobię sobie przerwę od internetu, social mediów, między innymi wykopu... Byłam bardzo pewna swojej decyzji, niestety dziś wyskoczyło mi nowe wyzwanie... Moja 'osobista trenerka' wymyśliła sobie nowe wyzwanie, które miało by nastąpić zaraz po tym: #missionbeachbody i miało by ono trwać 60 dni. Mam teraz dylemat czy rzucić swoje stare plany i zacząć nowe wyzwanie czy trzymać się ściśle planów... I jeśli bym podjęła to wyzwanie czy bym znowu zrobiła tutaj mini blog/relacje z tego czy nie... Co o tym myślicie?
Miłego wieczoru.
#wyzwanie
#gownowpis