Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
VanGogh 0
Barnaba Niccolò Maria Luigi Chiaramonti
Ze względu na przyzwolenie na koronację uzurpatora bonapartego jego imię powinno być wymazane z kart dziejów.
Niechaj Ozyrys osądzi jego sczerniałą od galilejskich bezeceństw duszę.
#4konserwy #bekazkatoli #bekazmonoteistow #bekazlewactwa
@Osculum_Infame: Bo tworzysz własną definicję prawicy.
@AgresywnyKardiolog: twierdzisz, że chrześcijanie mordujący Pontifexów i Flaminów oraz burzący Świątynie Bogów byli konserwatystami? Nie, to starożytni bolszewicy.
@Osculum_Infame: Heh, ale Kościół zawsze wyznawał te wartości ( ͡º ͜ʖ͡º)
Innej nie kultywuje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Osculum_Infame: Oczywiście, że nie, ale konserwatyzm chrześcijański zawsze był łączony z prawicą.
Co masz na myśli?