Aktywne Wpisy
murdoc +446
- przyjdź sobie na kulturalny koncert, załóż białą koszulkę, bo może akurat tak wyszło, a może masz sto baniek na koncie i masz #!$%@?, a może zalałeś sobie gajerek a jesteś w Wiedniu tylko na weekend
- zostań wyśmiany przez oświeconych użytkowników polskiego forum z plackami, którzy gra ją
#koncertnoworoczny
- zostań wyśmiany przez oświeconych użytkowników polskiego forum z plackami, którzy gra ją
#koncertnoworoczny
daeun +78
Oglądam na Tiktoku wiele filmów z mobilizacji, zarówno po stronie ukrainskiej jak i rosyjskiej. Wszystkie je łączy jedno. Ofiarami terroru mobilizacyjnego są młobe łebki, 17letnie chłopaczyny z gołymi głowami, którzy nawet nie zdają sobie sprawy w tryby jakiej maszyny zostali wciągnieci. Wojna trwa już dwa lata, zastępy zawodowych żolnierzy i ochotników, którzy dobrowolnie chcieli walczyć dawno się już skonczyly. Obecnie rekrutuje sie randomowych ludzi, których zdolność bojowa jest żadna.
Powiedzmy to sobie
Powiedzmy to sobie
Mam taki problem więc poradzę się was bo wiem, że mnie kochacie i chcecie dla mnie jak najlepiej.
Chcę kupić prezent na 50. urodziny jednemu niebieskiemu paskowi. Gość jest mi bardzo bliską osobą ale kurde ma już wszystko (!)
A że znamy się już chyba z 11 lat to już wiele prezentów mu dałam. I już mi się pomysły kończą.
Gość się interesuje muzyką, ale odkąd ma jabkową muzykę to nie ma sensu kupować płyt. Chyba
Lubi tez motory ale nie stać mnie żeby mu kupić motor xD No i lubi jeść bo to prawdziwy Polak
Macie jakieś pomysłu?
O czym marzą mężczyźni?
@Paula_pi: bilet na koncert
zawsze działa
@VonHautkopf: no w sumie myślałam o tym. Pewnie powinnam iść z nim?
@Hedage: nie wiem ile mogę na niego wydać. Jest bezcenny , dziękuje ci również
chyba, że to dobry ziomek to możesz iść z nim