Wpis z mikrobloga

@CzakNorris: #!$%@? na maksa. W dalszym ciągu nie naprawili głównych problemów które trapiły grę przed reworkiem - spot niszczycieli zwiększył się jeszcze bardziej (obecnie granie nimi zakrawa o masochizm), bo CV potrafi wyświecić DD 15s po rozpoczęciu meczu;Jeden nalot z bombowców jest w stanie zabrać połowę HP niszczycielowi, a takich ataków na jedną eskadrę obecnie można wykonać 3-4 (jeden nalot po około 10s).
AA natomiast stało się jeszcze bardziej zależne
  • Odpowiedz
@FightMaker: to są wschodnie metody, oni sami uwierzyli w to, ze to się może udać, bo powtarzali sobie to tysiące razy. Niestety świat tak nie działa, a już na pewno nie w tym przypadku. Flamu mówił o czymś o czym już dawno wspominałem - wprowadzić opcję wyboru dla graczy: mm z cv i mm bez cv. Oczywiście ze wszelkimi konsekwencjami jak np. dłuższe oczekiwanie na bitwę. Wtedy wyszłoby szydło z
  • Odpowiedz
Ale lepiej iść w zaparte i kombinować jak koń pod górę, by zadowolić(?) garstkę CV mainów

@system_shock: Przecież drwal wyraźnie nawet tutaj na wykopie napisał, że mają gdzieś garstkę ludzi co grają CV i nowy rework ma przyciągnąć nowych graczy, a nie zadowolić tych starych. I tak właśnie się stało, fara - główny ekspert od CV wydaje się kompletnie zrezygnowany po reworku patrząc na jego streamy.

wprowadzić opcję wyboru dla
  • Odpowiedz
@Fusofuso: mokry sen ludzi, którzy dobrze wiedzą co ludzi zatrzymuje w tej grze. I niestety wygląda na to, że wiedzą lepiej, niż samo WG, które ma #!$%@? na obecną bazę graczy i samo mami się jakimś P O T Ę Ż N Y M przyrostem nowych. Chyba zapomnieli, ze wows to mimo wszystko bardzo niszowa gra.
Ludzie, którzy są zadowoleni z obecności lotnisk w grze to zwykle koksy, których nie
  • Odpowiedz
@system_shock: obecne gram bardzo okazjonalnie, zagrałem w ostatnim czasie może kilka bitew, nie powiem że były to jakieś słabe gry, ale jedno jest pewne grind DD jest bardzo #!$%@?, w 1 min nawet słaby gracz na CV wyspotuje całą pozycję teamu co było kiedyś kluczowym zadaniem deski. Pousuwałem wszystko także z disco, stałem się biernym graczem niedzielnym, nie ma sensu być w klanie, nie ma sensu dalej poświęcać czas na
  • Odpowiedz
@RUNDMC: u mnie akurat te wszystkie mało korzystne w mojej ocenie zmiany w grze zbiegły się z bardzo korzystnymi w życiu, więc nie krzywduję sobie. ;)
Ja z kolei w ciągu ostatnich dwóch miesięcy zagrałem z kilkanaście bitew, nie licząc rankedów. Chyba czekam trochę co przyniosą następne miesiące, że coś się jeszcze odwróci. Gry całkiem jeszcze nie skreślam, ale małe szanse, że powrócę do grania tak częstego, jak kiedyś. Trzymam
  • Odpowiedz
@system_shock: ja tez nie skreślam gry bo w sumie szkoda tego co mam, loguje sie co jakiś czas, zbieram kontenery twitcha i czasem zagram ze dwie bitwy, ale bez większego zadowolenia. Jak widzę 2x cv to ręce opadają, czym bym nie grał. zrobili raka i raczej tego nie zmienią, chyba?
  • Odpowiedz