Aktywne Wpisy

G06DbT +68
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +74
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

#ps4 #pcmasterrace #detroitbecomehuman #heavyrain #beyond
Odjął Wam od gęby coś fakt, że gierki z konsoli ukarzą się na PC, czy po prostu dupę pali wam zawiść, że nadal komentujecie to pojedyncze zdarzenie z zapowiedzią "końca ekskluzywności" ?
@Matt3rs:
To raczej kwestia w--------a niektórych graczy na próby przełamania monopolu przez epic. Monopolu, z którym było im do tej pory dobrze, a którego negatywnych skutków nie odczuwali.
@koorekk: dupe to piecze pecetowcow. Tylko w sumie nie wiem czemu. Przeciez do tej pory mowili jakie to gry na ps4 sa slabe xD
Musiałbyś wyjąć najpierw donga swojego kolegi
@stormkiss:
Epic próbuje się wbić na rynek zabierając kawałek ciastka steamowi, a ludziom się to po prostu nie podoba.
W sumie nie zdziwiłbym się gdyby więcej exów z konsol wpadło na PC właśnie przez to, że epic będzie skłonny pójść na ustępstwa względem wydawców. Z kolei wydawcy może sami będą chcieli niejako "odświeżyć" swoje tytuły wydając je na PC kiedy będą
@koorekk: Co zrobią? Za co się ukarzą te gry, były niegrzeczne?
Komentarz usunięty przez autora