Aktywne Wpisy

Deykun +638
Kiedy cenówka jest tak dobra w oszukiwaniu klientów, że pracownicy zmęczeni kłótniami proszą o dokładniejsze czytanie.
(zdjęcie z internetów, nie mam lepszej jakości)
#biedronka
(zdjęcie z internetów, nie mam lepszej jakości)
#biedronka

xmadesio +12
#samochody #motoryzacja
Zanim zacząłem pracować moim celem było E46 330.
Jak już na nie uzbierałem to bardziej mi się spodobało E92 i porzuciłem E46. Gdy miałem hajs na E92 i zobaczyłem, że mustang jest w zasięgu ręki to porzuciłem E92 a potem mustanga na rzecz 435i.
Wczoraj przeglądając samochody widzę, że trochę dokładając zamiast BMW mogę mieć Caymana 2.7 2014r.
Zawsze to lepiej brzmi jak ktoś zapyta:
K: Czym jeździsz?
J: Porsche
Zanim zacząłem pracować moim celem było E46 330.
Jak już na nie uzbierałem to bardziej mi się spodobało E92 i porzuciłem E46. Gdy miałem hajs na E92 i zobaczyłem, że mustang jest w zasięgu ręki to porzuciłem E92 a potem mustanga na rzecz 435i.
Wczoraj przeglądając samochody widzę, że trochę dokładając zamiast BMW mogę mieć Caymana 2.7 2014r.
Zawsze to lepiej brzmi jak ktoś zapyta:
K: Czym jeździsz?
J: Porsche

Wniosek: Dla jego dobra niech szuka tego inwestora jak najszybciej,ale i tak wątpie aby wielki ACHMADZI z kuwejtu chciałby wejść.Otoczka wokół Polskiej piłki to jedno wielkie gówno,i tylko najwięksi złodzieje i kombinatorzy utrzymują się przy tym biznesie.
#wislakrakow
@TMCB: sam sobie niżej odpowiedziałeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wydaje mi się, że on nie jest takim typowym korpo szczurem biznesmenem, który brzydzi się plebsu etc.
Królewski finansuje dziewczęcą drużynę sportową, jakieś działania lokalne z miejsca którego pochodzi. Wisła jest dla niego wyzwaniem, a przy okazji reklamą(Takiego pozytywnego PR-u w całej Polsce najlepsza agencja marketingowa by mu za największe pieniądze nie zrobiła). Pokazał z młodości zdjęcia jak był na meczu Wisły, więc klub
A co do tej miłości do Wisły to
@TMCB Jeśli myślisz, że tak inteligentny gość nie zdawał sobie sprawy z "polskiego bagienka" będąc wychowanym w tym kraju to naprawdę szczerze ci współczuję. Naprawdę uważasz, że on nie wiedział w co się pakuje ? :) Nie mieści ci się w głowie jego tryb działania bo w Polsce nie
Tego ...uja
Coś się boję, że za kilka miesięcy gdy ktoś napisze, że JK nie zstąpił z niebios i nie jest największym człowiekiem chodzącym kiedykolwiek po tej planecie to będzie lincz, wysyłanie do Cracovii albo szarksów. Trochę opamiętania proponuję.
Dalsza część wypowiedzi była już rozwinięciem tematu bez bezpośredniego nawiazywania do twojej wypowiedzi.
Proponuję nie brać wszystkiego tak bardzo do siebie. :)
ps. Z tym z tym "linczem" to już