Wpis z mikrobloga

Nie polecam pizzerii raptorius w Poznaniu, tak złej pizzy jeszcze nie jadłem. Zamówiłem rzeźnicka, która była tak cholernie tłusta, że ciasto było kompletnie surowe : o jak poszedłem do nich to jedyna odpowiedzą jaka usłyszałem "to pizza z mięsem taka ma być" i tyle z dyskusji. #poznan
  • 13
@PdG_PL w poprzednim roku faktycznie była może nie dobra, ale okej. Tak teraz jest ohydna :/ a i tak czasem łapie się na tym, że zamawiam bo blisko. Pierwszy raz dostałem coś takiego, że nie dało się zjeść. Nawet nie szlo z nimi dyskutować bo takie 4 typowe sebki na ciebie naskakuja, że tak ma być
@niski_czlek: Też nigdy nie narzekałem, ot typowa picka. Jedyne co mógłbym się przyczepić to że w lokalu położyli pizzę na tym swoim drewnianym czymś, jakkolwiek sie to nazywa i tyle, żadnego talerza, sztućca, nic xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niski_czlek: i to podejście z ich strony zastanawiające. W czasie jak mieszkałem na Pią-pią to nigdy nie było problemu przy modyfikacji zamówień itp. Może wiara się zmieniła...
@retardo
@PdG_PL
Ja nic nie modyfikowalem itp :s po prostu dostałem pizze która była tak tłusta, że w środku była surowa, a jak poszedłem tam to usłyszałem, że to rzeźnicka i taka ma być. No nic to tylko 28zl : p jak jesteście ciekawi co dostałem to śmiało. Od sobie nie polecam tam zamawiać.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niski_czlek: rozumiem, chodziło mi o to, że gdy ja coś modyfikiwałem to nigdy nie marudzili tylko zawsze na luzie, że jasne nie ma sprawy itp. Dlatego dziwi mnie takie podejście w Twoim przypadku.