Aktywne Wpisy
GabrielOcello +591
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
mickpl +860
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Okazuje się jednak, że 2 godziny wcześniej Polsat wyemitował sylwestrowy odcinek Miodowych Lat gdzie chyba też doszło do crossoveru (sądząc po obsadzie). Na pewno nie jest to "Wielki Bal" bo nazwiska się różnią (u Kiepskich nie było np. Radosława Pazury). Fronczewski i Kownacka sugerują też, że doszło do crossoveru z Rodziną Zastępczą.
Szukałem wszędzie ale nie mogę tego odcinka znaleźć. Jeśli ktoś posiada ten odcinek na VHSie to niech wrzuci na youtube
#seriale #ciekawostki #miodowelata #miodowefilmy #polsat
@Mishkaa wołajcie jak znajdziecie!
Miodowe lata = genialność w każdym odcinku :)
O cholera! Mogło coś być...
Wołajcie!
@bT4tgL
@et_rnal
@Sowiet_Kusy
@ravau
@the_alf
@Mishkaa właśnie sprawdziłem na wikipedii i tego odcinka nie ma na oficjalnej liście odcinków, robi się tajemniczo...
Wikipedii nie można zupełnie ufać... sprawdź może na Wikii czy gdzieś
@ravau
@Sowiet_Kusy
@the_alf
@AurenaZPolski Artur Barciś prowadzi swoje forum, może tam warto zapytać czy w ogóle taki odc byl
@grastanislaw: tez nad tym myślałem, bo innej możliwości nie ma chyba xD pozatym gdzies na necie jest "odcinek" Kiepskich gdzie aktorzy z seriali polsatu sie spotykaja i skladają sobie zyczenia świąteczne i w sumie tyle. Nie zdziwiłbym sie gdyby to było cos takiego. Ale cos mi swita ze widziałem jak do karola przychodzi czarek z kasią
Informacja ciekawa, ale nigdy jej nie słyszałem. Żadne źródła nie podają w ogóle że taki odcinek istnieje, Barcis pisał jedynie o specjalnym odcinku który był making offem ale to tyle. Nawet tego odcinka nie ma praktycznie nikt prócz Artura, więc nie sądzę by i ten o ile istnieje ktokolwiek posiadał.
@the_alf
@Mishkaa
@ravau
@grastanislaw