Wpis z mikrobloga

Związalibyście się na stałe z kobietą, która nie jest dziewicą? Ja osobiście wolałbym do końca życia być sam niż związać się z taką kobietą, ale to pewnie dlatego, że jestem w pełni mężczyzną i nie chodzę na kompromisy oraz byłem kochany przez matkę, więc nie muszę sobie rekompensować miłości od kobiety w dorosłym życiu. Osobiście uważam, że związek z niedziewicą to największe upokorzenie dla mężczyzny (który z natury jest wojownikiem i zdobywcą).

#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka
  • 19
@zemsta_przegrywa: dis gon b gud

W ogóle żadne związki mnie nie interesują bo obecnie to jest parodia jakaś cały ten rynek matrymonialny, ale załóżmy, że byłoby inaczej i chciałbym być w związku to tak, nawet lepiej niż z dziewicą, coś może będzie już umiała. A dziewicę to trzeba wszystkiego uczyć, tu nie bo boli, tu za szybko, tego nie zrobi, tamtego nie - jeśli komuś odpowiada, to proszę bardzo, ale ja
jesteś prawiczkiem?

@blackcurr4nt: to jest gdzieś powiedziane, że jeśli nie jest prawiczkiem, to nie może chcieć dziewicy? Skoro tak, to tak samo obłudne jest wymaganie przez kobiety, żeby facet był zarobiony, podczas gdy one albo nie pracują, albo dymają gdzieś za 2k - jak wszystko, to wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°), albo jak karakal 150cm chce dwumetrowca. IMO każdy niech sobie szuka i wymaga czego chce, a
@TestoDepot: to samo co wyżej tyczy się zarobków. Czy gdziekolwiek kiedyś napisałam, że facet musi zarabiać więcej od kobiety? Jak się czegoś wymaga od drugiej osoby, to trzeba samemu też spełniać te wymagania, proste ¯\_(ツ)_/¯
@zemsta_przegrywa: chyba troche za mocno (przez mame, stad uraz)

Ale ogolem propsuje Twoja / wasza krucjate - krzyczcie o tym jak najglosniej, ot wiecej lasek bedzie juz z daleka wiedziec z kim ma do czynienia i wiecej lasek dla nas, normalnych :)