Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +159
Nadrabiam, co się działo od kilku dni i kisnę.
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
IntruderXXL +146
15cm block pull - 400kg. CZYSTY OGIEŃ! 400KG w martwym ciągu jest bliżej niż myśłałem :D
Jaja jak berety. Już przed treningiem miałem przekonanie graniczące wręcz z pewnością żę 400kg wciągnę... Okazało się to naprawdę łatwe, nie czułem żeby to było jakieś wyzwanie :P I tak sobie na spokojnie wciągnąłem, w trakcie myśląc tylko jakie to jest lekkie lol.
280kg w back offach było trudniejsze niż te 400kg w głównej serii lol.
Jaja jak berety. Już przed treningiem miałem przekonanie graniczące wręcz z pewnością żę 400kg wciągnę... Okazało się to naprawdę łatwe, nie czułem żeby to było jakieś wyzwanie :P I tak sobie na spokojnie wciągnąłem, w trakcie myśląc tylko jakie to jest lekkie lol.
280kg w back offach było trudniejsze niż te 400kg w głównej serii lol.
#gry
@BaSS9380: co ku... ? Wolisz gówniany "combat system" dla debili, gdzie wystarczy być obróconym w stronę moba wciskać "1,2,3..." by atakować - jak w BDO?
Dla mnie WoW to niedościgniony wzór i warto zagrać, aczkolwiek jak zaczynać to w WoW classic który wystartuje tego lata.
Tobie pozostają FFXIV lub BDO. Ja bym wybrał Finala, tym bardziej, że obecnie mamy promocje i za 79zł można mieć wszystko: https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/ffxiv-w-super-niskiej-cenie-nie-bedziecie-zalowac-zakupu
@KulfonToPrzyMnieModel: Niestety lore to nie wszystko, gameplay i endgame są też cholernie ważne. To też nie tak, że od razu
@BaSS9380: Nie uważam, że gameplay w wow jest słaby. Aczkolwiek ja lubię starą szkołę i tab-targetingu - więc do dla mnie jest mega wciągające dla innych może być nudne..
End game w WoW jest spoko.Znajdzie się coś dla lubiących PvE; progresowanie Raidów z gildią. Jak również dla miłośników.PvP (battlegroundy i arenki). Do pełni szcęścia brakuje mi tylko walki o zamki, które to były esencją
Ja się domyślam, że tak mówią weterani, ale ja zaczynając grę w MMO zakładam, że będę grał dłużej niż te kilka lat.
No ale zobaczymy, w pierwszej kolejności ogarnę FFXIV, a potem
Panowie, po Waszych wypowiedziach zedecydowałem się na instalację triala do Finala.
Gracie w to? Jaki serwer? Miałbym parę pytań :)