Wpis z mikrobloga

@szafa69: to jest prawda, taka jest rzeczywistość, czy tego chcesz, czy nie. Sam osobiście chciałbym, żeby Kubica nie jeździł w taczce, ale jeździ i trzeba się z tym pogodzić, że jutro on i Russel będą dublowani i nawet twoje usuwanie moich komentarzy tego nie zmieni. Liczy się tu i teraz, a fakty są takie, że dziś Robert, co z resztą sam przyznał, popełnił błędy, co w połączeniu z fw42, które jest, jakie jest, na pewno sytuacji nie poprawia.
PS: Do reszty się odnoszę, bo to chyba jasne, że mam w dupie komentarze jak ten z passatem.

#f1 #kubica
Sumlinskiekanie - @szafa69: to jest prawda, taka jest rzeczywistość, czy tego chcesz,...

źródło: comment_XzY7zZsvp5nVXwxAFKWgBM5RgfgweTQf.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kruty: nie neguję, jednak w zaznaczonym fragmencie jego wpisu, w którym odnosi się do PRAWDY przedstawiając i tym samym przyrównując ten tekst nagłówka, w "jednej kategorii" z hejtem typu "kaleka" itp. jest oznaką powrutcontentyzmu
  • Odpowiedz
  • 0
@Sumlinskiekanie no trochę widać emocje i takie życzeniowe, pozytywne myślenie. Cóż, no na tym chyba polega kibicowanie - wspieranie pomimo wszystko.

Ja po 20 latach oglądania F1 mam do tego zdrowy dystans. Polecam ten uczuć.
  • Odpowiedz
Cóż, no na tym chyba polega kibicowanie - wspieranie pomimo wszystko.

@Kruty: Dokładnie, jednak gazety i portale są od przedstawiania suchych faktów, nieważne jakie by one były (przynajmniej tak powinno być w rzetelnym dziennikarstwie)
  • Odpowiedz