Wpis z mikrobloga

AUTOREKLAMA

Ostatnio wrzucałem swoją spersonalizowaną taktykę 2-5-1-2 opartej na jednym z wpisów na reddicie.
Są już pierwsze pozytywne odpowiedzi:

"właśnie zagrałem 5 meczy w FC z tymi taktykami. Powiem tak: kosmos XD. Po pierwszych minutach chciałem to wyłączyć, bo nie szło się ogarnąć. Bilans? 5 na 5 meczy wygranych. 3 RQ w pierwszej połowie, jeden 90 minut i jedna dogrywka (tu już była męczarnia i szczęście). Zagram całe FC i zobaczymy końcowy rezultat. Jak się sprawdzi to zmienię też piłkarzy typowo pod tą taktykę, bo niektórzy już po 1 połowie do zmiany. Wielki dzięki, że się tym podzieliłeś" ~ @proofd12:

"o panie, różnych rzeczy się spodziewałem ale nie tego, ze w 4 pierwszych meczach strzele najmniej 5 bramek, a gość zrobi rq w 18 minucie :D" ~ @krzysiek_jarzyna_ze_szczecina:

Mój wpis znajduje się TUTAJ i wrzucam go tylko dlatego że ostatnioi zrobiłem to o 22:45 i pewnie kilka osób go nawet nie zauważyło. Więcej spamować na ten tema nie będę.
Powodzenia w LW/DR :)

#fut #fifa19
SpiderFYM - AUTOREKLAMA

Ostatnio wrzucałem swoją spersonalizowaną taktykę 2-5-1-2 ...

źródło: comment_iZnVvWRbTWZRyA2dBPPMD9t50AVg0dD1.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nich to ktoś przypnie bo takiego wpisu o taktyce tutaj nie było, a jak widać ludziom to pomaga więc mógłby być gdzieś na górze odnośnik do Twojego posta

@KrolikMU: niestety to tylko wykop :D nie można nic przypiąć jak na FB/forach
  • Odpowiedz
@SpiderFYM powiem Ci że wczoraj zagrałem 1 mecz w DR i na początku faktycznie przeciwnik nie mógł wejść na moją połowę ale jak zobaczyłem do przerwy kondycję to postanowiłem że najpierw zmienię skład a później zacznę grać tą taktyka ()
  • Odpowiedz
@KrolikMU: to trochę inna sprawa, poza tym głupio by mi było wrzucać tam swoje wpisy.

powiem Ci że wczoraj zagrałem 1 mecz w DR i na początku faktycznie przeciwnik nie mógł wejść na moją połowę ale jak zobaczyłem do przerwy kondycję to postanowiłem że najpierw zmienię skład a później zacznę grać tą taktyka ()

@adelek192: tak jak pisałem - wytrzymałość/kondycja i
  • Odpowiedz
@SpiderFYM zagrałem meczyk w dr tą taktyką i mimo że był remis (chyba mi gra pomogła) to koleś mnie zgniótł. Jakby nie tibo kurła to z 6 bym dostał xd. Plus taki że do ataku lecą jak szarańcza ale niestety póki mam ramosa ucl i Campbella prime na so to nie ma sensu
  • Odpowiedz
Pierwszy mecz, szybkie trzy zerko do 40 minuty i rq. Potem napisze coś więcej. Ale Maradona w 40 minucie już blady lata po boisku ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz