Wpis z mikrobloga

@wypopeq2599: nie mów hop... Ostatnie 10 meczy to 5 na korzyść dla wisły, 2 remisy, 3 porażki. Różnie może być z wynikiem w najbliższym meczu. No, ale w żaden sposób to nie weryfikuje poglądu, że wisła jest "dobrem wspólnym"! Pycha kroczy przed upadkiem. A jeśli kłamiesz to wszystko jest możliwe.
  • Odpowiedz
@s4nskR: @tr0llski: kuźwa niby Daniec kabareciarz wiślakiem jest, ale u was to takich na pęczki! Satyra się przez monitor wylewa xD no, ale co wam zostało. Trzeba coś sobą reprezentować, by przyznać się do błędu.
  • Odpowiedz
  • 2
@fullversion Ale trochę to prawda, tutaj chodzi o to, ze Wisla przyciąga kibiców na stadiony. Dlatego też taki Widzew, czy Ruch powinien grac w ekstraklasie. Więcej kibiców - > więcej hajsu - > lepsza liga. Ekstraklasa niestety teraz leciała pod oglądalność meczy w tv, dlatego takie godziny i dni tygodnia. Chociaż usunięcie pon meczy to duzy krok na przód, więc może sie zmienia.
  • Odpowiedz
@Negard: życie nie lubi prózni, nie ci to inni. Zgodzę się z tym co napisałeś, ale to są totalnie na wyrost słowa:

I jej wpływ na polską piłkę jest tak ogromny, że Wisła jest dobrem wspólnym

To może zagwarantujmy wiśle wieczne miejsce w ekstraklasie? Przecież to jest całkowite wypaczenie idei
  • Odpowiedz
@Negard: nie ma żadnego, ale kolega musiał to z siebie wyrzucić i sobie ulżyć. Bieda rodzi patologie, a że klub z drugiej strony błoń był w ostatnich latach biedny finansowo jak i sportowo to zrodziła się w jego kibicach frustracja. W sumie normalna rzecz, bo trzeba mieć na prawdę mocny charakter, żeby po paśmie nie powodzeń dalej być skupionym na doskonaleniu siebie (w tym przypadku klubu), a nie szukaniem winnych
  • Odpowiedz
@fullversion: Ta sztampowe wklejanie tych samych zdań pod różnymi wpisami to jakaś misja? Już abstrahując od tego, że nie ma to nic wspólnego z tematem, a argumenty traktujesz bardzo relatywnie.
  • Odpowiedz
@Negard: @tr0llski: @matti1231: na jeden mój wpis przypada kilka waszych xD kto tu ma kompleksy? Ja wiem, ze to już niemodne, ale może maść na ból d--y pomoże?

Ja mam kompleksy, bo jakiś przygłup pisze, że Cracovia to żydowski twór... A tak w ogóle, rozumiem, że jak coś było dawno to się nie liczy? Prekursor zawsze będzie prekursorem. Nawet te wasze przeszłe mistrzostwa tego nie zmienią. Mistrozstwo
  • Odpowiedz
a argumenty traktujesz bardzo relatywnie.

@4lord: argumenty? to moze wymieniajmy pojedynczo, bo nie nadążasz najwidoczniej. Prości ludzie to domena wasza. Nie to co Akademicki Klub Footbalowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
co z tego, że Cracovia zrobiła wiele, co z tego, ze kibicował jej całym sercem Jan Paweł II, a symaptykiem był Piłsudski... Gdyby to było w drugą stronę, to byście się chwalili non stop.
  • Odpowiedz
@fullversion: Stawianie Piłsudskiego jako zaletę jest troszkę zabawne, kiedy poczyta się trochę o jego życiu.
Widząc twoje wpisy często rozpisujesz się o historii, a przy takim banalnym temacie jak kradnięcie opraw/sektorówek etc.(swoją drogą faktycznie jest się czym jarać, że banda bande goni ) narzekasz, że dane zdjęcie jest "stare".
Kolega Reiter w jednej z waszych dyskusji pisze, że nie interesują go inne dyscypliny, a ty jak mantrę wklejasz ile jaka
  • Odpowiedz