Wpis z mikrobloga

z powodu nieobecności jestem nieklasyfikowany z niemieckiego. jak nadrobię zaległe sprawdziany i kartkówki to wciąż będę "nieklasyfikowany" czy normalnie mnie przepuszczą? 3 liceum, prawie koniec roku #szkola
  • 10
  • Odpowiedz
@Kotei: O ile nie masz sluzbistow w szkole, to popytaj od ilu godzin bedziesz klasyfikowany, i sobie zalatw zwolnienia na tyle zebys sie kwalifikowal. Jak masz sluzbistow, to egzam
  • Odpowiedz
@Piono92: no akurat nauczyciel z niemca jest znośny. więc pewnie jak podbiję są szanse na to, że po prostu pozwoli mi pisać wszystkie zaległe rzeczy codziennie przez tydzień (#!$%@?, oby.). Chociaż moja wychowawczyni jak tylko się dowie, że się ugadałem z nauczycielką to będzie lobbować za oblaniem mi tych kartkówek i zrobienie egzaminu
  • Odpowiedz
@Kotei: Wlasnie nie za bardzo chodzi o oceny, tylko o to ze musisz mieć te 51% obecnosci. Bo nawet jak bys mial same 5, ale nieobecnosci w #!$%@?, to jestes nieklasyfikowany
  • Odpowiedz
@Kotei:
Jesteś nieklasyfikowany za nieobecności a nie za oceny, czyli oceny nie mają nic do rzeczy.

Musisz się dowiedzieć, czy już nastukałeś tyle nieobecności, że jakbyś chodził na wszystkie lekcje przedmiotu to już przekroczyłbyś dopuszczalną liczbę nieobecności, czy na tą chwilę masz powyżej dopuszczalnego procenta (ktoś pisał 50% ale musisz to sprawdzić w regulaminach).

Jak masz powyżej 50% (?) to zwolnienia nic nie dadzą, tego się nie da usprawiedliwić.

Musisz sprawdzić
  • Odpowiedz