Aktywne Wpisy
Hascospet +2
#zwiazki #alkoholizm #psychologia
Jestem z dziewczyną i ciągle chleje przez nią, ona nawet nic nie robi złego tylko ja cały czas myślę, że zaraz mnie zostawi albo zerwiemy. Popadam w jakąś manie i jak ona mówi np że potrzebuje chwile spokoju bo musi coś tam załatwić to ja to od razu odbieram, że nie chce mnie widzieć ale potem normalnie sie widzimy i gadamy przeżywam to jak by mnie rzucała codziennie, jestem
Jestem z dziewczyną i ciągle chleje przez nią, ona nawet nic nie robi złego tylko ja cały czas myślę, że zaraz mnie zostawi albo zerwiemy. Popadam w jakąś manie i jak ona mówi np że potrzebuje chwile spokoju bo musi coś tam załatwić to ja to od razu odbieram, że nie chce mnie widzieć ale potem normalnie sie widzimy i gadamy przeżywam to jak by mnie rzucała codziennie, jestem
kxniec +1
Wjeżdżam na tik toka, ukraincy robią live z okopów, pytam się jednego czemu ma przypięta flagę banderowska na piersi? -i odrazu ban... XD #bekazpodludzi #ukraina ja prdl
Najpierw jeden pękł mi podczas jazdy jeszcze w trakcie sezonu, a teraz niedawno pękł drugi - najgorsze jest to, że w momencie gdy koło stało obok niezamontowane (rower rozebrany w celu przygotowania do sezonu).
Pękły co prawda dopiero dwa ale nie chciał bym zniszczyć kół gdyby coś się stało np. podczas wypadu w góry.
Pomyślałem więc by wymienić wszystkie nyple w obu kołach. Ma to sens? Nie będzie konieczności wymieniania szprych albo co gorsza kół? Dałem za nie niemało i ogólnie to zadowolony jestem.
Możecie kogoś polecić kto dobrze zrobi mi koła "na nowo" z okolic Katowic?
#mtb
A tak serio to wystarczy przepleść koło i ew podcentrować bo może być jajko lekkie jak strzelają nyple.
Szprych raczej nie trzeba będzie wymieniać chyba że się któryś nypel zapiekł na amen.
Ze swojej strony polecam mosiężne Sapim Polyax (są też w czarnej opcji) a fachmenów niestety tylko krakowskich mogę zarekomendować.
Dr Szprycha
Piotr / VeloTech
Składałem koła u jednego jak i drugiego i wszystkie sety bardzo porządnie zaplecione