Wpis z mikrobloga

No to chodź adasiu, zapraszam na wixapol, tu jest wixapol w królestwie, na wixapol, wixapol total destruction po angielsku totalne zniszczenie, zapraszam cie adasiu, sniff czekaj kreskę wciągnę, sniff sniff, chodź adasiu zapraszam do królestwa, chodź adasiu zapraszam. Tutaj wciągają, o zobacz adasiu ja wciągam, czekaj zamknę drzwi poczekaj zamkne adasiu drzwi i już adasiu będę mógł, o adasiu zobacz ja krusze, zaraz ci pokaże, adasiu ja tak krusze o, zobacz adasiu, ja z asią kryształ wciągam sniff sniff, ja z asią kryształ wciągam z asią, asia z asią kryształ sniff sniff sniff ja balona dmucham, huh huh huh huh i jeszcze dobra zobacz co tu pisze adaś, emka e m k a, kryształ, naćpana szatniarka, szybkość, UPTEMPO, hardcore, emka i tu pisze wciągać kreski, do buzi eme i tu adasiu o balon, balon narysowany jesteśmy na wixapolu w katowicach na wixapolu na wixapolu w królestwie na wixapolu na wixapolu o tu adasiu o hexen h e x en, a weź adasiu już sie nagrało, tutaj jeszcze emka, kryształ, naćpana szatniarka, UPTEMPO, hardcore, to mój balkon o tu zobacz tutaj dwa zgony zobacz, dwa zgony no nagrywaj adasiu nagrywaj o zgon, o tu mam radka, opone, opona wode nosi a radek tańczy, siła rażenia, a tu mam zgona zoba, taki zwykły zgon na wixapolu nagrywaj zgon, wixapol i oglądam radka i opone, bo opona wode nosi a radek tańczy, dobra
#narkotykizawszespoko #wixapol
KAFF - No to chodź adasiu, zapraszam na wixapol, tu jest wixapol w królestwie, na wix...

źródło: comment_qD12p6S9dn3rc1gbHmiwjlzfCk482oZw.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach