Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1753
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy
Obiboq +35
To są konkretne wymagania :D
#tinder
#tinder
Dziękuję trollowi zwącego się #!$%@?Ć CIĘ SARACEŃSKA #!$%@?, #!$%@?ŁBYM MISKĄ AŻ BYŚ ZDECHŁ JAK TEN #!$%@? ASSASYN, twoi rodzice byli niezwykle kreatywni.
Dziękuję panu trollowi, który podpisał się jako Onde i przedstawił swoje stanowisko wobec PSL, chociaż nie wiem co to ma do rzeczy. Nie mnie oceniać.
Dziękuję również trollowi, który nadal żyje w świecie krucjat.
Dziękuję ci panie trollu, twojego #!$%@? właśnie potrzebowałem wieczorową porą w niedzielę.
#kunieabsurdalnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Yokaii: Jak się pojawią, to może wrzucę. Albo i nie.
jakich powaznych odpowiedzi spodziewales sie dla swojej "ankiety"?
karuzela beki
nawet szczur by to zrozumiał #pdk
Nawet gry robione dla beki posiadają swoje zasady i w zamyśle mają sprawiać uczestnikom frajdę. Obrażanie jej uczestników lub nieprzestrzeganie zasad zmniejsza immersję którą niektórzy gracze chcą uzyskać. Więc teraz proszę, abyś w myśl filozofii utylitarnej nie psuł innym zabawy i usunął konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)