Aktywne Wpisy
katienca +68
Od niedawna jestem inspektorem ds. Zwierząt w jednym ze stowarzyszeń. Tylko w przeciągu tygodnia mieliśmy 22 zgłoszenia. Wszystkie psy na lancuchu, wszystkie zaniedbane, chude, chore, w rozlatujacych się budach, bez wody, jedzenia i po prostu zwykłej opieki. Właściciele totalnie niereformowalni, słyszymy „TO INO JEST PIES”. Zawsze ta sama spiewka, ze nie mam pieniędzy, ze pies przecież stary, ze przeciez niczego mu nie brakuje, że w takim razie wezcie se go i się
Barabasz111 +694
wydawca pismSieci, Sieci historii iGazeta Bankowa, portalu wPolityce.pl i Telewizji wPolsce.pl, należąca do braci Karnowskich i senatora PiS Grzegorza Biereckiego,
na reklamach zamawianych przez spółki skarbu państwa zarobiłaaż 28 milionów złotych.
Aleksander Twardowski na Twitterze zestawił to z przychodami z reklam spółek skarbu państwa w
Gazecie Wyborczej.
Okazuje się, że według danych Ministerstwa Skarbu Państwa, istniejącego do 2017 roku,
przez 8 lat rządów PO-PSL Agora zarobiła na reklamach wykupionych przez państwo"17 milionów, czyli 60% tego, co rocznie Karnowscy".
#polityka #bekazpisu #bekazbolszewi
@graf_zero: Przy czym dodatkowo warto wspomnieć, że media Agory dochodzą do nieporównywalnie szerszej grupy odbiorców.
https://www.rp.pl/Opinie/303039947-Polityczna-dystrybucja-budzetow-reklamowych.html&cid=44
Więc zawsze się to broniło merytorycznie. A za PiSu? Jak w chlewie obsranym gównem, gazetka na 10 egzemplarzach dostaje miliony i reklamuje emerytom sprzęt wojskowy xD
Już znalazłem. Ja #!$%@?ę. Jedyna dobra wiadomość w tym wszystkim: po zmianie władzy bez problemu postawią im zarzuty.
@stan-tookie-1: tak. To dane z ministerstwa w odpowiedzi na interpelację
Generalnie, to każdemu wyborcy PiSu, który krzyczał "bo za PO kradli więcej" gratuluję tytanicznej umiejętności zaklinania rzeczywistości. Jestem pod ogromnym wrażeniem.