Wpis z mikrobloga

Możecie mi powiedzieć dlaczego mając trzy czołgi 7,0 gram cały czas z 7,7 (większość czołgów) i 8,0 (kilka). Wiem, że rzuca w zakresie +\-1,0 ALE ani razu od 30 bitew nie rzuciło mnie na 6,0; 6,3 albo 6,7; za to muszę się męczyć cały czas z ruskim szrotem (t-54, IS-4, IS-6).
Jeszcze niemieckie czołgi czy amerykańskie można przebić bez problemu z T29 czy T34 (nie wspominam o papierowych francuzach, anglikach i japońcach), ale ten ruski syf wszystko odbija mimo strzelania w słabe punkty.
#warthunder
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ShowTimeUszatek: bo jest czarna dziura na 7.0. Jest za mało pojazdów z 7.0 i mało ludzi nimi gra = wszyscy grają na 7.7 i rzuca cię tam gdzie są gracze.
A to czemu nie rzuca w dół? Rzuca, tylko rzadziej ( ͡° ͜ʖ ͡°) I pewnie magiczna formuła MM uważa, że jesteś za dobry na downtier
  • Odpowiedz
@KurzeJajko: dużo godzin w tej grze przegrałem. Rok temu systemowy balans mnie dobijał i zrobiłem roczną przerwę. Teraz będę chyba musiał zrobić to samo, bo balans powyżej 6,7 nie istnieje. To jest coś co każdy wie, ale ruscy z tym nic nie robią.
Gdzieś czytałem, że pod moja nieobecność w grze pierwszy t-54 był na 7,3 - no śmiech.
  • Odpowiedz