Wpis z mikrobloga

• 0
@Damiax
@RabarbarDwurolexowy
Ja wam powiem że w kwestii grafiki zauważyłem wręcz pogorszenie gram na PS4. Błędy jakie były takie są czyli wyskakujące elementy na przykład doniczki w krzaki po prostu pojawiają się nagle. Tym razem mam jeszcze problem Nie wiem jak to nazwać że nie wczytują się tekstury. Dodatkowo podobno ten problem jest znany ale na Twitterze nie ma oficjalnego stanowiska że w pierwszej misji Grand Washington hotel w pewnym
roszej - @Damiax 
@RabarbarDwurolexowy 
Ja wam powiem że w kwestii grafiki zauważyłem...

źródło: comment_q6DdLnwG3d0i7P9MFSZsUkmXMGMbkOFL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@roszej: mam nadzieję że to tylko błędy bety, bo sam zauważyłem odczytywanie postaci, póz w jakich stoją. Niby maja jeszcze 2 tygodnie więc trzymam kciuki.
  • Odpowiedz
  • 0
@Damiax dziś mają coś poprawiać może jeszcze jutro, ale globalnie przynajmniej u mnie się pogorszyło. Z dźwiękiem też są problemy jak ostatnio. Co ciekawe jednak wczoraj ani razu nie miałem błędu Delta a moi znajomi mieli i z kolei Oni nie mieli takich problemów z nie wczytywaniem się tekstur. Pewnie zależy to od hardware konsoli nie wiem. Preordera anulować nie zamierzam, bo generalnie gra się fajnie. Pozostaje jednak niesmak Bo gdyby
  • Odpowiedz