Wpis z mikrobloga

@januszwasik: Czemu to wrzucasz z Jrockiem jak to koło Jrocku nie stoi tylko > with elements of various electronic music genres, often including trance, electronica, and dubstep.
instruments:
Vocals electric
guitar bass
guitar
drums synthesizer
sequencer
turntables
keyboard
sampler
digital audio workstation
drum machine
bass synthesizer
To co wrzuciłeś nie przebiło nawet do mainstreamu

@SarahC: Posluchaj mnie niewiasto mila. To czy sie przebilo czy nie nie ma kompletnie zadnego znaczenia (przynajmniej dla mnie).

Tu masz ten "szeroko" pojmowany "Jrock" zazwyczaj rozumiany przez X-Japan/ The Gazette.

Prosze mnie nie rozmieszac bo ja powazny czlowiek. Chcesz sie ograniczac do mainstreamu? Bardzo prosze.
I pozwol ze ja tego nie bede robil. Szukaj, Buduj, Burz.
@vvertoi: Nie wiem nie chce mi się zagłębiać w ten zespół, siedzę w Jrocku już trochę dużo rzeczy widziałam ale tutaj naprawdę nie ma czego posłuchać. Jak wrzucasz z tagiem Jrock to nie pierwszy lepszy zespół z jednym albumem na trzy piosenki z tego wszystkie na "drum machine"
@SarahC: przeciez kazdy interesujacy sie tagiem #jrock zna juz te klasyki do porzygu jak xjapan i the gazette wiec po co wrzucac ciagle to samo? Ja ostatnio wrzucalem the gazette glownie z powodu bardzo dobrej jakosci, ktora ktos udostepnil na yt, a tak to chetnie przeslucham cos mniej znanego o czym moze akurat nie wiedzialem.
@SarahC: no ale co z tego jak masz jeszcze np. ten posthardcore? jak w x japan grali na pianinie, to tez powinni ich skreslic z POTEZNEJ jrockowej listy? xd Na pewno ma to o wiele mniej z jrocka niz ten wymeczony juz the gazette, ale nie podchodzilbym do tego tak drastycznie, bo jakies elementy sa. Za duzo zabawy muzyka jest w tym calym nurcie.
@Krawedziowy96PL

Daj spokoj. Nie warto.
O czym chcesz dyskutowac z kims kto przedstawia taki punkt myslenia:

Jak wrzucasz z tagiem Jrock to nie pierwszy lepszy zespół z jednym albumem na trzy piosenki

Musi byc mainstream z 50 albumami, 120 singlami, 45 Epkami, Grajacy 370 koncertow w roku i miec 1235153765982562343475znakow opisu na wiki.

Wtedy warto.