Wpis z mikrobloga

@Vegonator: Sam myślałem niedawno, ale jak patrzyłem na oferty i opinie to niestety jakość dźwięku zazwyczaj jest kijowa, więc odpuściłem temat.
  • Odpowiedz
@Vegonator: Jeśli tylko masz możliwość - wymień radio ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli nie - Xiaomi roidmi - jakość dźwięku daje radę, dodatkowo robi za szybką ładowarkę. Dla mnie największy minus - nie można sterować muzyką inaczej niż z poziomu telefonu i nie da się odtwarzać muzyki z innego źródła niż telefon ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@aksal89: z radiem raczej problem. Mam Volvo S40II gdzie radio jest spięte razem z wyświetlaczem gdzie jest temperatura, ustawienia auta itp. za to samo radio odtwarza tylko podstawowy format audio ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Vegonator: Czyli norma ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dla mnie największym minusem Roidmi jest sterowanie - często lubię zmieniać muzykę w czasie jazdy, a grzebanie w dotykowym ekranie uważam za zbyt niebezpieczne. Dokupiłem sobie pilot na kierownicę na bluetooth, nie działa może idealnie, ale pomaga w dłuższych trasach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż docelowo i tak zamierzam kupić emulator zmieniarki ( ͡° ͜
  • Odpowiedz