I tak mnie dziwi to podejście, że się zmienił na dobre bo nie jest już "patusem" gdy ludzie go nie lubią za zgoła co innego vel manipulacje i ckliwość xD
@Topinambur97: XD ale widzisz 4 lata wstydu a teraz to on ma gruby hajs, jest dobrze zbudowany, ma fajne życie a nie jak reszta #!$%@? z tej szkoły. Pytanie jest następujące. Czy wy byście nie robili tego co on jak by wam ktoś taki hajs dawał? Pewnie każdy by chciał być w takiej sytuacji więc teraz widzę się jad wylewa z zawistnych Polaków z których sami się śmiejecie XD Taki
@piotr414: Zaraz będzie "hurr durr patologię broni", ale chodzi mi tylko o pewną kwestię, która mnie nurtuje. Ja jeszcze kilka lat temu byłem bardzo dziecinny, nawet czytanie wiadomości sprzed lat wywyołuje ciarki żenady, ale zmieniłem się, doświadczenie i życie wprawdzie nie zrobiły ze mnie człowieka biznesu, ale przynajmniej nie drę mordy jak pietrek kogucik piszcząc i nie zachowuję się żenująco śmiejąc się z kupy. Widziałem TVNowski materiał z tego co
@ZnienawidziszMnie: ogólnie to nie czaje tego jarania się tymi streamerami. Czasem zdarza mi się obejrzeć jakiś film z gry by podłapać jakieś triki ale być fanem - never. Poza tym ten koleś jest lubi mieć penisa w buzi... wyciągnijcie wnioski sami :D
@FenrisVonUlfer: bo tak skladasz zdania jak z wczorajszego wpisu o gosciu z OLX co chciał cos kupic ( ͡°͜ʖ͡°) mirki sugerował ze gosc moze byc głuchoniemy dlatego tak sklada zdania.
@Damiax: dopiero zauważyłem, że gdzieś mi się tam "jest" wkradło :D Pewnie jakąś edycję chciałem zrobić i coś mi nie wyszło. Dzięki za spostrzegawczość. Grammarnazi zawsze na posterunku.
Jak nie promować kogoś (idioty/patola/debila/kogoś kogo się nie lubi itp) na YT: - NIE wchodzić na jego kanał - NIE oglądać filmów na tym kanale - NIE subskrybować kanału - NIE dawać łapek w górę ANI w dół
Ja jeszcze kilka lat temu byłem bardzo dziecinny, nawet czytanie wiadomości sprzed lat wywyołuje ciarki żenady, ale zmieniłem się, doświadczenie i życie wprawdzie nie zrobiły ze mnie człowieka biznesu, ale przynajmniej nie drę mordy jak pietrek kogucik piszcząc i nie zachowuję się żenująco śmiejąc się z kupy.
Widziałem TVNowski materiał z tego co
jestes głuchoniemy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mirki sugerował ze gosc moze byc głuchoniemy dlatego tak sklada zdania.
- NIE wchodzić na jego kanał
- NIE oglądać filmów na tym kanale
- NIE subskrybować kanału
- NIE dawać łapek w górę ANI w dół
Nawet