Aktywne Wpisy

patryk747 +1
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
źródło: temp_file7068967939698154200
Pobierz
DerMitteleuropaer +136

#mecz #meczgif #realmadryt
źródło: comment_iEzMaNzDC6j87ErJlqxBvcbIdBc4qq1l.jpg
Pobierzmoże dlatego, że jest to nieoptymalne? może dlatego Bale jest jednym z najlepszych piłkarzy świata, bo nie tracił czasu treningowego na coś, co mu się przyda rzadko, tylko szlifował umiejętności które miał na wysokim poziomie?
Gdyby prawa noga byla chocby na poziome polamatorskim to szansa na sukces bylaby bardzo duza w tej sytuacji. Tydzien temu Messi #!$%@? z 14 metra wewnetrzna
xD xD xD
NIE, wprost przeciwnie - nie mam takiej wiedzy, nie znam jego historii, ba, nawet nie widziałem ani jednego występu na żywo. Nie mam żadnych kwalifikacji aby wypowiadać nt predyspozycji Bale.
Dlatego bardzo podziwiam ludzi, którzy będąc w podobnej sytuacji potrafią stawiać złożone diagnozy i bez problemu wskazywać
Pudło. Podobnie jak reszta wniosków ( ͡° ͜ʖ ͡°)