Mam nietypowy problem związany z instalacją. Grę kupiłem w płytach.
Miałem system windows 7 i na niej wszystko śmigało grałem sobie i było fajnie. W nowym roku zmieniłem system na Windows 10 i zrobiłem format dysków. Po zainstalowaniu gry na nowo nie mogłem jej uruchomić, więc usunąłem (włączało się ikona GTA i po chwili pierwsze ładowanie social club i znikało). Następnie pobrałem GTA z konta Rockstar i też spróbowałem zainstalować. Wyskakuje, że instalacja zakończona sukcesem (trwa ona minutę), ale jak spojrzę to folder z grą zajmuje 30,7 MB, więc przypuszczam, że gra zwyczajnie się nie zainstalowała się. Próbowałem już uruchomić jako administrator, ściągałem launchera z Rockstar też bez powodzenia - próbując uruchomić grę włącza się ikona GTA, pierwsze ładowanie social club i znika. Czy ktoś z was miał taki problem lub wie jak go rozwiązać? Jakieś wskazówki?
@KKK1337: właśnie wiem, że tak powinno być, a mimo tego ta gra mi się nie chce zainstalować :| Najgorsze jest to, że nie mam żadnego komunikatu błędu ni nic. Nie wiem gdzie szukać problemu
@KKK1337: btw. udało mi się logi znaleźć i mam takie coś. Mówi ci to coś może?
[2019-02-26 22:21:23.824] [DISPLAY] Using DPI 96 [2019-02-26 22:21:23.908] [DISPLAY] Unable to get file version info size for C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\GTA5.exe [2019-02-26 22:21:23.908] [ ERROR ] Last error: 2 : Nie można odnaleźć określonego
@KKK1337 kurła to takie dziwne, bo wiedźmin, the devision, fortnite bez problemu śmiga, a z GTA trzeba było pokombinować xD ale już problem rozwiązany na szczęście
Miałem system windows 7 i na niej wszystko śmigało grałem sobie i było fajnie. W nowym roku zmieniłem system na Windows 10 i zrobiłem format dysków. Po zainstalowaniu gry na nowo nie mogłem jej uruchomić, więc usunąłem (włączało się ikona GTA i po chwili pierwsze ładowanie social club i znikało). Następnie pobrałem GTA z konta Rockstar i też spróbowałem zainstalować. Wyskakuje, że instalacja zakończona sukcesem (trwa ona minutę), ale jak spojrzę to folder z grą zajmuje 30,7 MB, więc przypuszczam, że gra zwyczajnie się nie zainstalowała się. Próbowałem już uruchomić jako administrator, ściągałem launchera z Rockstar też bez powodzenia - próbując uruchomić grę włącza się ikona GTA, pierwsze ładowanie social club i znika. Czy ktoś z was miał taki problem lub wie jak go rozwiązać? Jakieś wskazówki?
#gtav #gta #pcmasterrace
Komentarz usunięty przez autora
[2019-02-26 22:21:23.824] [DISPLAY] Using DPI 96
[2019-02-26 22:21:23.908] [DISPLAY] Unable to get file version info size for C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\GTA5.exe
[2019-02-26 22:21:23.908] [ ERROR ] Last error: 2 : Nie można odnaleźć określonego