Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +2380
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
girldoma +515
Nie wiem dlaczego sukcesy w pracy nigdy sie nie łączą z sukcesami w zyciu prywatnym.
Dostaje podwyzki, awansuje, koncze kolejne juz studia z niezlymi ocenami ale oprocz tego to chyba nie mam nic.
Mam 25 lat i psa. Mam jedna kolezanke z ktora widuje sie raz na kilka miesiecy bo mieszka bardzo daleko. Mamy jakis tam kontakt bo piszemy ze soba ale wiadomo ze to nie to samo. No i to wlasciwie to byloby tyle. Po pracy mam swoje zainteresowania, hobby ale i tak konczy sie tym ze czuje sie bardzo samotna. Bardzo chcialabym miec z kim pogadac tak szczerze. Myslalam ze poznalam kogos takiego we wrzesniu. Poznalam wtedy niebieskiego. Zaczelam z nim gadac jak z nikim przedtem, opowiadac mu o sobie, otwierac sie, w koncu poczulam sie nie jak stara niepotrzebna baba ale i tak nie wyszlo. Zostawil mnie miesiac temu. Przed znajomoscia z nim bylam sama przez 4 lata.
Dzisiaj dostalam awans. Nawet nie mam komu o tym powiedzieć. Kiedys dodawalam tu wpis w moje urodziny, ktore również spedzalam samotnie, gdzie wszyscy pisali mi ze sie ulozy, kogos poznam, swiat jest piękny itd. Nie chce sie godzic z tym ze jestem wiecznie sama ale probowalam juz naprawde wszystkiego i nic.
#zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: A ma Pani dowód? ;p Są tez ludzie ktorzy są szczesliwi prytwatnie majac sukcesy zawodowe, są ludzie którzy nie mają sukcesów zawodowych i nie są szczesliwi w zyciu prywatnym.
Jasne, że jak ktoś goni ciągle za pracą i cały wolny czas inwestuje zawodowo to może być problem z jego zyciem prywatnym, ale przy normalnym, zdrowym
@revoolution: to tylko piękni ludzie zasługują na przyjaciół?
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Mozliwe ze problem tkwi w czyms innym ale nie wiem w czym. Nie mam z kim pogadac wiec chociazby przez zadanie pytania tutaj moze mi sie uda z kims pogadac i czegos dowiedziec.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Tak jak tutaj pisalam, ten chlopak ktory chodzil kiedys za mna pol roku to bylo tak ze on najpierw sam pisal i sie staral ale w pewnym momencie ja tez zaczelam pisac, proponowac spotkania.
Napisalam tez ze we wrzesniu
A co do tego ze ktos wredny ma duzo znajomych no to dobrze tylko ze ja nie chce miec setek znajomych tylko wystarczyłaby mi jedna czy dwie osoby z ktorymi
Ja po prostu nie jestem dusza towarzystwa.
Jesli widze grupe ludzi ktorzy sie przekrzykuja, rzucaja wulgaryzmami, po prostu wiem ze ja taka nie jestem i sie wsrod nich nie odnajde a poza tym