Aktywne Wpisy
Szychasekk +221

Pan_Janusz +93
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow

Jak kisne.
Wypowiedz jakiejs Polki z artukulu na wp.pl
"- Już dawno zrezygnowałam z Polaków - mocno zaczyna swoją historię Ania. - Irytują mnie od pierwszych słów rozmowy. Faceci z Polski nie dość, że nie potrafią rozmawiać z kobietą, to jeszcze fatalnie się ubierają i jedyny romantyczny gest, na jaki ich stać, to kupić jedną różę w kwiaciarni. Idą po linii najmniejszego oporu, bo myślą, że są wspaniali i wszystko im się należy. Polki są piękne, wykształcone i za dobre dla tych panów, którzy zaraz po ślubie rozsiądą się na kanapie z piwem i będą oglądać skoki narciarskie. Wiem, co mówię, bo już z jednym takim się rozwiodłam. Polscy mężowie moich koleżanek są podobni: piwko albo siedzenie w garażu - dodaje 40-latka."
Najsmieszniejsze jest to, ze wychodzi na to, ze Niemcy nie ogladaja skokow narciarskich w kapciach z piwem przed tv xD
Chyba Ania nigdy nie byla w Niemczech
#logikarozowychpaskow
@michal_szn: Ania nie istnieje. Gdyby istniała, powiedziałaby " po najmniejszej linii oporu" ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@michal_szn:
Wydaje mi się, że osoby, która potrafią w ten sposób formułować zdania i się wysławiać, mają jednocześnie na tyle szerokie horyzonty, że nie odważyłyby się #!$%@?ć takich kocopołów. Po prostu forma przekazu nie komponuje się w tym wypadku z jego treścią. Coś jak menel, który podchodzi do ciebie na parkingu i pięknym, mickiewiczowskim trzynastozgłoskowcem prowadzi z tobą
@michal_szn: Nawet nie ma co tu komentować
@michal_szn: To ciekawe, że autor artykułu musi tworzyć wymyślone postacie, by szerzyć takie stereotypy. Tak, jest pewna grupa mężczyzn, którzy po pracy spędzają czas z piwem na kanapie. Takich ludzi znaleźć można w każdym kraju, jest to bardziej związane z brakiem ambicji, perspektywami, zarobkami, nie narodowością. Wmawianie nam, że Polacy są tu gorsi od innych, to jakaś
@norepinefryna: protip: siedzą tu różni ludzie, o różnych poglądach, a nie jeden mityczny "wykopek" który tworzy 100% contentu i jest jednocześnie homoseksualną feministką-lewaczką i prawicowym sebo-żołnierzem walczącym