Aktywne Wpisy
lubie-sernik +112
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
drobne_na_taryfe +45
Chodzi za mna od jakiegos czasu oculus - na stronie producenta 400€ na ceneo najtaniej 2k. nie znam sie na tych przewalutowaniach itd. ale jak zamowie na stronie producenta to zaplace te ~1700zl (po aktualnym kursie) czy tak mi przewalutuje, ze tez wyjdzie okolo 2k?
Najbardziej się opłaca kupić bezpośrednio u producenta i zapytać gdzieś np. na reddicie o kod na zniżkę. Sam nie mam jak ci dać, bo generowanie w Polsce nie działa, ale korzystanie chyba tak. Wtedy wyjdzie ci 359 euro.
Na pewno opłaca się dokupić trzeci
@acdart: mam teraz pozyczonego oculusa od kolegi z dwoma sensorami i nie zauwazylam
https://forums.oculusvr.com/community/discussion/55734/2-or-3-sensors
Do gier typu Beat Saber, gdzie jesteś ciągle zwrócona w stronę sensorów, rzeczywiście nie ma sensu kupować trzeciego.
Na reddicie sa kody referral z nimi zaplacisz 359 euro bo daja -10%
Zaloz revoluta i dodaj do Paypala. Ustaw w paypalu rozliczanie po kursie wystawcy karty czyli
@Navari: az tak mi sie nie chce bawic dla jednego produktu ale uruchomie w takim razie znajomych co moga tak zrobic :D dzieki :D
Zobaczysz po tym ze po wpisaniu kodu przekreslila sie cena i pokazala nowa.
Bardzo czesto wysylaja tego samego dnia.
Serio nie warto brac w januszexie bo kupujac z Oculus.com jest sie turbo bezpiecznym bo najmniejsze gowno i nigdy nie zrobia problemow z gwarancja. Nigdy bez zajakniecia.