Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Oskarek89 podobna sylwetka XD najlepsze że wyglądam jak kaleka, ale w wynikach sportowych, siłowych czy jakkolwiek to nazwać, przebijam wyraźnie większość moich znajomych. Sporty walki były grane kilka lat, więc bliżej mi do mcgregora niż Oskarkowi xd
  • Odpowiedz
@ajag: stan w takiej samej pozycji jak teraz, ściąg łopatki do siebie, później barki delikatnie do tyłu. Wtedy zrób zdjęcie i wstaw :) brzuch optycznie powinien być około 50%mniejszy. Przy kifozie zapadają ci się barki przy czym lekko pochylasz się do przodu co powoduje skrócenie się linni brzucha przez co wyoychany jest do przodu. Przy prawidłowej postawie klatka wyochnieta jest doprzodu a cialo na wysokości brzucha się wydłuża 8 nie
  • Odpowiedz
@ajag: jak pijesz duzo gazowanych napojow to mozesz miec wzdecia, jakbys zrzucil 5kg, lepij by to wygladalo, ogolnie mam podobny problem co Ty, ale troche bardziej rozbudowaną klatkę :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Oskarek89 z całym szacunkiem ale jak zobaczylem swoją fotę to pierwsze co pomyślałem to "lol Oskarek89", poważnie XD
Tak na codzień moja postawa mi nie przeszkadza, nie mam żadnych bólów w kręgosłupie, brzuch wciągnę jak trzeba, no ale patrząc z boku widać wyraźnie że jest problem. No ale rozwiąże się to, tyle dobrze że nie muszę się zmuszać do aktywności, bo potrafię być aktywny :d
  • Odpowiedz