Aktywne Wpisy
cornel9192 +422
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
wojciech-kozakiewicz +288
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Witam mam problemik. (╯︵╰,)
Mam 23lata a kręcą mnie te po 30. I to nie że wizualnie (chociaż to też) ale tak ze strony technicznej.
Sobie tak myślę że one to już przeżyły swoje, wiedzą co ważne, na wielu rzeczach się znają no i są dojrzałe.
A takie baby w moim wieku i młodsze to tylko o wyglądzie, chłopakach, komu tam owalić wezuwiusza itp.
Czy młodzi chłopacy mają szanse u takich panienek?! Chce żone starszą o 10lat. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@AnonimoweMirkoWyznania: widzisz problem jest taki, że za 10 lat jej nie będziesz chciał ;) Poruchaj ile wlezie teraz, boś młody. Stare, młode, ładne, brzydkie jakie się tam trafią. Dobijesz do 30 to a) zaczną Ci się podobać dwudziestolatki i będziesz miał w dupie, że mają siano w głowie, bo pogadać to można z kumplami b) w wieku 30 lat będziesz miał trzydziestki pod ręką, a
Nie chcesz żony, a zwłaszcza nie chcesz żony starszej o 10 lat. Serio.
"Desperacja z wiekiem rośnie wykładniczo. "
Kolejny stulejczak zaklinajacy rzeczywistosc XD
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: tak to sobie tłumacz, a z każdym dniem zmarszczek coraz więcej...
Może i przebierają, ale nie wybierają, bo to co zostało... Mam akurat partnerkę w tym wieku i sporo koleżanek w podobnym, ilość samotnych kobiet w tym wieku, w obecnych czasach jest aż przykra. I to nie żadne pasztety, karyny czy manekiny bez ambicji i zainteresowań.
To jest ta przykra rzeczywistość dla kobiet, którą zgotowała im trzecia fala feminizmu. Na wszystko jest czas,
Jesli mieszkasz w malym miescie, siedzisz w chacie to wiadomo ze po 30 szanse maleja (zarowno kobiety jak i faceta) ale w takiej Warszawie co to jest te 30 lat? Nic.
A ta twoja teoria o
są trzy rodzaje kobiet, takie którym nie przeszkadza, że facet jest starszy, takie, które muszą mieć starszego faceta i takie które nie chcą. Te dwie pierwsze grupy stanowią większość. Mało którą kobietę obchodzi z iloma kobietami spał facet, który się jej
@Piotero1: Tak bo znasz wszystkich facetów by od razu zakladać, że jak ktoś jest sam po 30 to dlatego, że zamiast sie ustatkować wolał r----ć bez zobowiązań co popadnie....
@DulGukat: Problem jest z ich wymaganiami, nie chca z nich zejść dalej czekając na księcia nie chcąc zaakceptować faktu, że książę będzie wolał kobietę 10 lat młodszą. W gruncie rzeczy to mi ich wcale nie żal bo są same wyłącznie na własne życzenie