Blake - More I Live Czasami jak najdzie mnie ochota, to potrafię przez tydzień męczyć kilka ich moich ulubionych albumów. Ich utwory, wokal itp., brzmią trochę jakby byli z południowych Stanów, ale sam zespół jest z Finlandii.
P.S. Ich wokalista Aaro Seppovaara, ma taką fizjonomię, że przy tym teledysku osoba odpowiedzialna za makijaż nie wiele miała do roboty. Wygląda jak ten beznosy z Harrego Pottera. #stonermetal #metal
Prawdziwe wrocławianki z krwi i kości już spakowały walizy i spier.doliły do Karpacza bo tam nie ma problemu z dostępnością sojowego latte i nie śmierdzi. Z żadnego innego miasta nie ma tylu memów co ze stolicy dolnego śląska.
Czasami jak najdzie mnie ochota, to potrafię przez tydzień męczyć kilka ich moich ulubionych albumów. Ich utwory, wokal itp., brzmią trochę jakby byli z południowych Stanów, ale sam zespół jest z Finlandii.
P.S.
Ich wokalista Aaro Seppovaara, ma taką fizjonomię, że przy tym teledysku osoba odpowiedzialna za makijaż nie wiele miała do roboty. Wygląda jak ten beznosy z Harrego Pottera.
#stonermetal #metal
Ja sam polecam Planetizer , Sa7urnus i Haze Parade.