Wpis z mikrobloga

@Ravalent: oczywiście że tak, pisałem o tym ostatnio ale jakiś jełop stwierdził że jeżęli lepsi gracze by dostawali lepsze nagrody to by nie grał XD także wiesz taka mentalność społeczności tej gry. Na moje w paczkach za 100k 125k za wysokie rangi w FC powinien być minimalny overal danej karty nie wiem np 84. Picki nie powinny powtarzać już wybranych kart, tak to już jest że ten syf nie nagradza graczy
@majzter: wszedłem chwilę na jego Live jak grał ostatnie mecze. RAK. Prawie godzinę szukał przeciwnika do jednego meczu, bo musi grać u siebie. Wszyscy się #!$%@?, bo wchodził do lobby i wychodził. Dobra taktyka jak nie chcesz trafić na prosa na konsoli w tych późniejszych meczach o większą stawkę, ale #!$%@?, on jest youtuberem, po #!$%@? robić streama jak przez godzinę szuka przeciwnika do jednego meczu; niech sobie zagra poza youtubem
@Kenzo888: Kolega już odpowiedział, wyszukują się godzinami, a później zdziwienia na różnych forach, że dobrało gościa z bilansem 15:0 do gościa, który ma bilans 14:12. Kogoś wreszcie musiało dobrać