Aktywne Wpisy
Kagernak +293
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
#raportzpanstwasrodka Ania kioskarka wyhaczyla topik na bazarku i oooo ale swietny, oglada, zachwycona a Magda z tylu zawstydzona bo ona by mogla max to na jedno ramie zalozyc i kompletnie zmieszana odwraca glowe ogladajac jakies meskie dresy bo ewidentnie tez by chciala moc ogladac rzeczy w rozmiarze normalnej kobiety:) a ta Ania jest chyba od niej 6 lat starsza....
Odłóżmy poglądy polityczne na bok i zobaczmy, co widać.
Garstka osób, wielkich specjalistów od finansów czyli ludzi z kasą stoi na swojej
wejściowej i póki co najważniejszej konferencji przed tandetnym
banerem malutkim banerem za 500zł.
Mała brzydka scena, ludzie ubrani jak każdy z innej parafii
Czy wydanie kilku tysięcy złotych na materiały reklamowe albo na zwykłe
pseudo studio przekracza budżet pana profesora i kilkunastu innych osób,
prezydentów, polityków będących na scenie?
Strzał w stopę na starcie.
Do tego teksty z czapy niezrozumiałe przez szarego obywatela typu:
„Wejście Gwiazdowskiego do polskiego galaktyki politycznej jest przewrotem kopernikańskim”
To nie konkurs erudycji tylko przekaz do obywatela. Dobrze go odbierze? Nie sądzę.
Jakość audiowizualna się poprawi?
Jak to mówił Bolec "Spokojnie, zaraz się rozkręci?"
Nie sądzę, bo filmy Pana profesora mają taki sam poziom profesjonalizmu....
Jak do tego doszło, nie wiem, ale wiem jak całość odbierze zwykły widz.
Zgromadzenie kolejnej nic nie znaczącej partii, która chce kawałek tortu z okazji nadchodzących wyborów.
Wiem, że każdy na Wykopie zrobił doktorat z ekonomii i ma w poważaniu elementy marketingowe,
ale naród po zobaczeniu migawki z konferencji nawet nie zajrzy w program.
To nie czasy, gdy wygra się programem. Pompa musi być.
Dlaczego?
Bez specjalisty od PR i dobrej kampanii o tej partii w sejmie możecie zapomnieć.
Dobrej nocy, bez spiny.
#marketing #polityka #gwiazdowski
1) Tak właśnie to wiedzę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
2) Skąd to wiesz? Masz dostęp do pełnych statystyk czy mówisz o kilku przypadkach? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
3) Jak płacą mniej podatku to mają wyższe marże. Pożyjemy zobaczymy Gwiazdowski odnosi się do statystyk a nie do dyrdymałów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
I zapominasz o