Wpis z mikrobloga

@KiraQueen: kolorowe postacie w grach

Normalny człowiek: co mnie to obchodzi xD pięć pikseli na ekranie

Prawak: AAAAAA ŻYDOMASONI JASZCZUROLUDZIE CHCA ZAGŁADY BIAŁEGO CZŁOWIEKA BO... bo... Bo biały człowiek jest ZBYT POTENRZNY i nie można go kontrolować, dlatego doprowadzą do jego zagłady postaciami w grach czy WYNIKAMI w Google!

( ͡° ͜ʖ ͡°)- otwórz oczy LEWAKUUUUUU!
  • Odpowiedz
Najśmieszniejsze jest, że google też tworzy nam coś w rodzaju bański informacyjnej i dostosowuje to, co nam wyskakuje po wpisywaniu haseł, tak samo, jak reklamy - w zależności od tego, co tam sobie robimy w internecie. Jak ktoś ciągle podgląda czarnych mężczyzn, jak robią coś z białymi kobietami, to potem google mu takie pary pokazuje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KiraQueen: Apex jest i tak #!$%@? xD tzn... lepszy niż CoD, Fortnite i inne cukierkowe dupsy, ale i tak #!$%@?. Brakuje tylko żeby jeszcze postać sama strzelała za ciebie, bo gra niby battleroyale a ma się wrażenie że gra się przeciwko botom.
Do tego nie usłyszysz wroga, bo te postaci ciągle coś do siebie #!$%@?ą... że idzie strefa XD no kurła odkrycie
  • Odpowiedz
@bajeron Gra #!$%@? bo trafisz na #!$%@? owych ludzi którzy są jak boty? xD ludzi się nie da usłyszeć bo postacie coś #!$%@?? #!$%@? masz ustawienia w których możesz wyciszyć dialogi xD w końcu EA zrobiła grę która jest fair wobec gracza, na start ma dobrą optymalizację (przynajmniej ja nie mam problemów) i jest w #!$%@? grywalne i ma duży potencjał do kombinowania z taktykami ale jakieś normiki powiedz ze #!$%@?
  • Odpowiedz
@Nieprzyjazny_Ziemniak: ja jestem prawakiem i tak się nie zachowuje, mówcie o marginesie, ekstremizmie, a nie o ogóle. To tak jakbym powiedział, że każdy lewak: "tylko biały człowiek w reklamie/gdziekolwiek = rasizm, faszyzm, #!$%@? tam faszyzm - NAZIZM!", a podejrzewam, że niewielu z was ma takie skrajne podejście.
  • Odpowiedz
@kojak3639 gra się za łatwo, nawet jak ma się swoich kolegów albo ludzi boty xD
Niektóre rozwiązania miały być wprowadzone nawet przez Pubga, jak oznaczanie dokładnie rzeczy/miejsc to ich wyśmiali, że wprowadzi to zero myślenia... jak tutaj, dosłownie zero, idziesz jak w jakimś Q3 i zabijasz, nawet nie wiesz jak.

Gra mi przypomina te MMO z misjami "podaj kamień", i prowadzą cię za rączkę "TU JEST KAMIEŃ". Zabija to cały fun z gry.
Do tego te Overwatchowe moce, wallhaki jako umiejętność czy niewidzialność. Taki straszny #!$%@? XD
  • Odpowiedz