@Ytarka: pamiętam jak jedna Mirabelka pisała że kiedy pierwszy raz użyła tabletek , to gdy jej facet doszedł w środku to się popłakała ze strachu przed byciem w ciąży(ಠ‸ಠ)
posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku. Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka, otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty, 3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś
@maxbor555: okres może spóźnić się nawet i ponad miesiąc, wystarczy stres, zmiana diety itp. Wiem, bo miałam i takie przypadki. Jednak po 5 dniach to polecam od razu do ginekologa lecieć :)
@maxbor555 spokojnie. Wystarczy stres, przeziebienie czy cokolwiek żeby się spóźnił. Do tego lekkie wachania w cyklu się zdarzają. Kilka dni, tydzień to jeszcze w miarę nornalnie.
#rosja #ukraina Co wam zrobiła Rosja personalnie? Zapraszam do dyskusji ;). Chciałbym przeczytać choć jeden komentarz, gdzie ktoś poczuł się skrzywdzony przez Rosjan.
#rozowepaski #dziendobry #gownowpis
posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś