Aktywne Wpisy

Vermeerrr +2
Czego e życiu najbardziej się obawiacie ? Ja się obawiaj że ktoś pozbawi mnie życia albo sama to zrobię
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja

bar125 +70
Rozpoczynamy pojednek w Grupie B na mistrzostwach najgorszych trenerów reprezentacji Polski w piłce nożnej w XXIw.
#mecz #reprezentacja #heheszki #koniecmistrzostw
#mecz #reprezentacja #heheszki #koniecmistrzostw
źródło: image
PobierzKtóry z wymienionych trenerów był najgorszym wyborem dla reprezentacji Polski?
- Jerzy Engel 5.4% (28)
- Michał Probierz 74.6% (385)
- Waldemar Fornalik 20.0% (103)

@GrazynianJanuszanu @SpaloneSprzeglo:
Siemka.
Po wyszukaniu informacji na temat MPCNC znalazłem Wasze konstrukcje na mikroblogu. Powiedzielibyście coś na ich temat po dłuższym czasie użytkowania?
Zakupiłem już całość hardware'u i zaczynam drukować elementy. Czy jako sterowanie użyliście tego zalecanego w projekcie RAMBO czy zdecydowaliście się na coś innego?
Tak słowem wstępu, to na mikroblogu natrafiliśmy na siebie całkiem przypadkowo, albo w zasadzie to przeglądałem mirkowisko i natrafiłem na @GrazynianJanuszanu który również był zainteresowany konstrukcją, a ja jako że już miałem MPCNC poskładane, stwierdziłem że się udzielę i pomogę czy tego chce czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co mogę powiedzieć o tej konstrukcji to ogólnie rzecz ujmując, może służyć do wszystkiego i do niczego. Zależnie
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie aby zabudować tam 25+W laser
Na YT widziałem gości co grawerowali na lustrach - szkła nie ruszy - ale wypala
Po wstępnym złożeniu mogę stwierdzić, że do amatorskich zastosowań urządzenie się sprawdza.
Coś wypalić w drewnie lub innym materiale nie ma problemu, druk3D jak relacjonuje @SpaloneSprzeglo również nie jest problemem.
To może podam kilka